Z8 jassen voor baby's

7 resultaten
nieuwste collectie

7 resultaten

De tofste Z8 jassen voor jongens en meisjes

Je trekt er regelmatig met je kindje op uit om samen de wijde wereld te ontdekken. Wanneer je kind wat ouder is, zal het steeds meer zelf buiten zijn. Heerlijk spelen met vriendjes, maar vergeet ook zeker de eerste schooldag niet. Een goede jas mag dan ook niet ontbreken aan de basisgarderobe van je kind. Z8 is hét merk als je stoere kleding voor het kind met durf zoekt. Bekijk dan ook snel het ruime aanbod van Z8 jassen.

Een Z8 jas voor ieder seizoen

Z8 is een veelzijdig merk en speelt in op de trends van ieder seizoen. Zo koop je een mooie zomerjas van Z8 voor zowel jongens als meisjes. Ideaal voor wanneer de temperaturen nog net niet zomers genoeg zijn. En wanneer de zomer haar einde nadert, worden de winterjassen aan de collectie toegevoegd. De jassen van Z8 zijn voor zowel jongens als meisjes beschikbaar. De maten van de jassen beginnen bij maat 56 en lopen door tot en met maat 146.

Een uitgebreide collectie

Z8 is een merk voor ieder kind. Scoor dan ook eenvoudig je Z8 winterjas voor een jongen of meisje. De jassen voor jongens voldoen aan alle wensen van de stoere knul. Denk aan hippe jongenskleuren en modellen die passen bij het ondernemende kind. Ondernemende meisjes, meisjes met wat pit, worden heel blij van Z8. Sterker nog, het merk staat voor het kind dat een eigen mening heeft en stevig in haar schoenen staat. Voor dat kind vind je de mooiste Z8 winterjas voor een meisje. De jassen passen altijd bij de actuele trends. Denk maar eens aan de knuffelbare jassen van imitatiebont of jassen van teddy. Voor de jassen voor jongens van Z8 wordt er ook altijd goed gelet op de trends van dat moment.

Waar let je op bij het kopen van een winterjas voor kinderen?

Ouders zijn al snel bang dat een kind het koud heeft. Wanneer kinderen nog heel klein zijn en weinig bewegen, is dat geen gekke gedachte. Echter, kinderen die veel buitenspelen, hebben het snel veel te warm. Het is belangrijk een jas te kiezen die een comfortabele warmte afgeeft. Daarnaast is bewegingsvrijheid enorm belangrijk. Kies voor een jas die je kind goed past zonder te strak te zitten. Uren speelplezier gegarandeerd.

Een winterjas in de Z8 sale kopen

Z8 brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Er wordt altijd gekeken naar de trends van dat moment. Denk aan bepaalde stijlen, kleuren en het gebruik van materialen. Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie gaat de collectie van het vorige seizoen in de sale. Wil je mooie Z8 winterjassen kopen voor een zachte prijs, dan moet je zeker de sale in de gaten houden. Plaats je bestelling bij wehkamp om snel te kunnen genieten van bijvoorbeeld een mooie Z8 baby jas. Ontvangen we vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.