Wonen & slapen

Bureaus & bureaustoelen

Een goede werkplek voor als je thuiswerkt is onmisbaar. Of voor je kinderen om huiswerk aan te maken. Je hebt keuze uit bureaus & bureaustoelen in allerlei kleuren en stijlen. Zorg voor een juiste ...

60 resultatensorteren op
aanbevolen

Bureaus & bureaustoelen

Natuurlijk wil je een goede werkplek als je thuis werkt. Ook voor je kinderen zijn goede bureaus en bureaustoelen heel belangrijk om op een comfortabele manier hun huiswerk aan te maken. Bij wehkamp ben je aan het juiste adres voor al je bureauwensen. In ons uitgebreide assortiment vind je vast en zeker precies wat je zoekt. Je hebt keuze uit bureaus en bureaustoelen in allerlei kleuren en stijlen. Wat je smaak ook is, we hebben altijd een set die precies past bij het interieur van jouw kamer. Naast het uiterlijk is vooral de functionaliteit belangrijk. Je besteedt immers meer tijd aan het gebruik van je bureau en de bijbehorende stoel dan dat je ernaar kijkt. Het zal je dan ook goed uitkomen dat je 14 dagen bedenktijd hebt om je bureau en/of bureaustoel op je gemak te beoordelen. Besluit je toch om je bestelling retour te sturen, dan komen wij hem gratis ophalen bij je. Dat is de service en het gemak waar we om bekend staan!

De ergonomie van een bureau en bureaustoel

Je weet hoe belangrijk het is om een goede werkhouding te hebben. Zo voorkom je klachten en werk je efficiënter. Onze tip: zorg voor een juiste hoogte van je bureau en kies een bureaustoel waarin je aangenaam zit. Met je rug recht en eventueel met armsteunen waarop je een comfortabele houding kunt aannemen. Als je armen vooral op het bureaublad liggen tijdens het werk, dan zijn deze leuningen uiteraard niet zo van belang. Kijk eens rond in ons assortiment en kies de combinatie waarmee jij ergonomisch aan de slag kan.