Overzicht

Hoeveel beweeg je nou op een dag? Hoeveel calorieën heb je verbrand en hoe lang heb je eigenlijk geslapen? Hier kom je achter met een activiteiten tracker! Stel je doelen in en evalueer deze via de app. Laat je adviseren en leer hoe goede dagelijkse patronen een wereld van verschil kunnen maken. Hier vind je activiteiten trackers van merken zoals Fitbit, Garmin en meer! Toch liever een sporthorloge? Bekijk dan snel onze sporthorloges.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Activiteiten trackers

Een activiteiten tracker is jouw ideale trainingspartner. Je beweging en hartslag worden gemeten, zodat je effectiever traint en jouw progressie goed kunt bijhouden. Met sommige sporthortloges kun je aangeven welke sport je beoefent, zodat bijvoorbeeld wordt gemeten hoe ver je zwemt, fietst of loopt op de loopband in de sportschool. Natuurlijk ben je niet alleen actief tijdens een training, maar ook op andere momenten van de dag. Om je een compleet beeld te geven van je dagelijkse activiteit meten de activiteiten trackers ook het aantal stappen dat je zet, het aantal trappen die je hebt gelopen en hoe effectief je slaapt. Dit alles wordt overzichtelijk weergegeven in de app van het betreffende horlogemerk of onafhankelijk sport apps. Stel je doelen in en houd je voortgang bij. Op die manier krijg je een goed beeld van jouw resultaten en dat maakt de activiteiten tracker hét onmisbare gadget voor een weg naar een gezondere levensstijl.

Welke activiteiten tracker past bij mij?

De activiteiten trackers hebben allemaal uiteenlopende functies, waarbij de een uitgebreider is dan de ander. Het is daarom van belang om jezelf af te vragen waar je de activiteiten tracker voor wilt gebruiken. Ben je veel aan het wandelen en wil je bijhouden hoe ver je hebt gelopen? Dan is een stappenteller voor jou wellicht voldoende. Als je een fanatieke sporter bent en verschillende disciplines beoefent, is een uitgebreide sporthorloge waarschijnlijk meer iets voor jou. Populaire merken als Fitbit, Garmin, TomTom, Polar en Samsung bieden een uitgebreid assortiment voor diverse gebruikers met verschillende behoeftes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help