Micellair water

Met micellair water verwijder je in no-time vet, vuil, zweet, stofdeeltjes én make-up. Dankzij de hydraterende eigenschappen van de micellen krijgt je huid direct een boost! Een groot voordeel van micellair water is dat je het niet hoeft af te spoelen. Wel zo fijn als je op reis bent of als je 's avonds graag zo snel mogelijk je bed in wilt duiken na het reinigen van je gezicht!

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

De perfecte huidreiniger: micellair water

Veel verschillende merken die producten voor de huidverzorging maken, bieden tegenwoordig een eigen versie van het micellair water. Maar wat is micellair reinigingswater eigenlijk, wat kun je ermee en waarom is het beter als reinigingsmiddel voor de huid dan gewoon water of water en zeep? Of je nu kiest voor micellair rozenwater of voor bijvoorbeeld voor Garnier micellair water in onze webshop, de werking van de micellaire bestanddelen van het product zijn gelijk. We vertellen je graag meer over micellen. Een goede reiniging van de huid en het gebruiken van een verzorgend product als een crème helpen de huid stralend en gezond te houden.

Wat zijn micellen?

Micellen zijn stoffen in water (of in een reiniger voor de huid) die een oppervlakte-actieve werking hebben. De lipofiele werking van de micellen zorgt ervoor dat het water dat micellen bevat vet aantrekt. De meeste make-upproducten bevatten vettige stoffen. Met een product als micellair water voor de gevoelige huid kun je jouw make-up, maar ook vervuilende stoffen, talg en vuil perfect van de huid afnemen.

Hoe gebruik je het product?

Breng wat water met een micellaire werking aan op een wattenschijfje en neem je gelaat ermee af. Heb je een wat drogere huid? Dan kies je voor micellair rozenwater of voor een product in onze webshop dat speciaal gemaakt is voor de droge huid. Hiermee reinig je jouw huid perfect, maar laat je de huid tegelijkertijd goed verzorgd achter. Je kunt in onze webshop kiezen voor micellair reinigingswater voor verschillende huidtypen; voor de normale huid, voor de droge of gevoelige huid, voor de vette huid en voor een huid die geplaagd wordt door puistjes.

Na het reinigen met het product is het goed om een vochtinbrengende crème te gebruiken die geschikt is voor jouw huidtype. Voor het gebied rond de ogen gebruik je een speciale oogmake-up reiniger.

Shop voordelig met micellair water in de aanbieding

Met micellair water in de aanbieding koop je jouw favoriete micellair water voor de vette huid (of voor een ander huidtype) extra voordelig. Bekijk onze salespagina voor uitstekende verzorgingsproducten en laat jouw bestelling snel door ons aan huis bezorgen. Zo profiteer je van een stevige korting op doeltreffende reinigers, crèmes en meer van de beste merken. Betaal je het liefst direct, of liever achteraf, voor jouw aankoop? Wij maken het je graag gemakkelijk wanneer je winkelt in onze ruim gesorteerde webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help