hand- en voetverzorging

Handcrème

47 resultatensorteren op
aanbevolen

Handcrème

De huid van de handen is zeer gevoelig en krijgt veel te verduren aangezien we dagelijks in de weer zijn met onze handen. Het gebruik van handcrème helpt om de handen te beschermen tegen uitdroging en ze te hydrateren. Bij wehkamp koop je vele varianten handcrème. Zo heeft wehkamp kruidige handcrèmes van onder andere Treets en Molton Brown. Alessandro en Janzen hebben intensief verzorgende handcrèmes die zeer geschikt zijn voor droge en belaste handen. Alle handcrèmes zijn geschikt voor vrijwel ieder huidtype en niet vet. Bekijk snel het hele assortiment voor de handcrème die bij jou past! Buiten de handcrèmes zijn er ook diverse nagellakken om je nagels een mooie kleur te geven.

Uiterlijke verzorging

Het verzorgen van je lichaam is een van de dagelijkse activiteiten. Bij wehkamp koop je alle producten die bijdragen aan een goede verzorging van je lichaam. In de categorie gezichtsverzorging zijn er vele producten om je gezicht precies te geven wat het nodig heeft. Verzorg je gezicht met een gezichtscrème zoals een hydraterende dagcrème of nachtcrème. Gebruik ook een van de reinigingsmiddelen of een verzachtende lippenbalsem.

Voetverzorging

Niet alleen je handen krijgen veel te verduren, ook je voeten worden dagelijks belast en verdienen hierdoor extra aandacht. Wehkamp heeft een ruim assortiment met voetverzorgingsproducten, dit varieert van blarenpleisters tot aan eeltverwijderaars. Maar ook een voetenbad of pedicure set vind je bij wehkamp. Met al deze producten geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen zodat ze jou ook weer kunnen helpen bij je dagelijkse activiteiten.