Haarserum

Heb jij eigenwijze plukken in je haar, die maar niet in model willen? Vooral het haar rond je kruin kan hier vaak last van hebben. Probeer dan eens een haarserum. Met een serum hou jij die eigenwijze plukken in bedwang, zonder dat het je haar fixeert of het er hard van wordt. Haarserums zijn daarnaast ook ideaal om pluizig haar tegen te gaan!

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Haarserum

Heb je last van eigenwijs haar, dat maar niet in model wil zitten? Probeer dan eens een haarserum. Een serum is speciaal ontwikkeld om eigenwijze plukken haar in bedwang te brengen, zonder dat je haar fixeert of hard wordt. Daarnaast helpt een serum ook om pluizig haar tegen te gaan.

Extra bescherming

De hitte van een haarstylingsproduct zoals een föhn, stijltang of krultang is schadelijk voor je haar. Door de hitte kan je haar afbreken. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een van onze hitte bestendige haarserums. Kies bijvoorbeeld voor een product van L’Oréal, Guhl of John Frieda. Met de speciale repair serums wordt je haar gevoed vanaf de punten en wordt het weer gezond en stralend. Wanneer je last hebt van beschadigd haar kan dit verholpen worden met een haarkuur. Dit is een intens verzorgende behandeling die ervoor zorgt dat het haar weer opleeft.

Een serum moet voor de beste werking ingebracht worden op handdoek droog of droog haar. Wrijf een paar druppels haarserum in je handen en verdeel het over het midden en de punten van je haar. Het product moet niet aangebracht worden op de haaraanzet.

Extra haarstyling

Om je haar perfect in model te brengen, kun je ook gebruik maken van een van onze andere haarstylingsproducten. Al deze producten zijn verkrijgbaar in vele varianten zodat je de ideale coupe bij jezelf kunt maken. Gebruik vervolgens een multistyler om het haar perfect in model te brengen. Breng een hitte bestendige serum aan en föhn het haar vervolgens helemaal droog. Met een krultang of stijltang creëer je het perfecte kapsel bij jezelf. Gebruik tot slot een haarspray zodat je haar de hele dag perfect in model blijft zitten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.