Haarkuur

Heb je last van beschadigd haar? Probeer dan eens een haarkuur. Een haarkuur kan helpen je haar weer soepel, glanzend en controleerbaar te maken. We hebben verschillende soorten haarkuren voor je, zoals haarkuren voor meer volume, tegen haaruitval en anti-roos haarkuren. Ontdek ons aanbod haarkuren met merken als Plantur 39, Alpecin en meer!

10 Resultaten
Nieuwste collectie

10 Resultaten

Verder navigeren

Haarkuur

Heb je veel last van beschadigd of droog haar? Dit is eenvoudig te verhelpen met een van onze haarkuren. Zo kun je kiezen uit een shampoo, haarlotion of een complete haarkuur. Een haarkuur is een intens verzorgende behandeling die ervoor zorgt dat het haar weer opleeft.

Zo hebben wij een haarlotion die helpt om de erfelijk bepaalde haaruitval tegen te gaan. Deze manier van een haarkuur helpt om de haarwortels te versterken en tegelijkertijd de hoofdhuid te verzorgen. Met de haarlotions van Alpecin wordt de productiviteit van de haarwortels vergroot om zo gezond haar en een krachtige haargroei te creëren.

Met onze diverse varianten shampoos wordt het fijne en breekbare haar verstevigt. De shampoo dringt door vanaf de wortels. Hierdoor wordt vroegtijdig haaruitval als gevolg van veroudering verminderd. Deze variant van een haarkuur zorgt ervoor dat je kapsel haar volume behoudt. De shampoos hebben enige minuten inwerktijd nodig voordat ze uitgespoeld worden.

Haartonic

Met een haartonic is het niet nodig dat het haar vochtig is en het product heeft geen inwerktijd nodig. Een haartonic moet aangebracht worden op de hoofdhuid en moet gelijkmatig met de hand in het haar gemasseerd worden. De tonic hoeft niet met water uitgespoeld te worden. Wanneer de haartonic iets is opgedroogd in het haar moet het haar geborsteld worden om zo het gewenste model te krijgen.

Langdurige kuur

Heb jij last van slecht groeiend haar? Met speciale ampullen krijgt je haar een speciale behandeling om de haargroei te stimuleren. De ampul moet met behulp van de massageapplicator iedere dag aangebracht worden op droog of nat haar. De effectieve werking verminderd het gebrek aan haardichtheid en de haren worden zichtbaar voller doordat de haarproductie wordt gestimuleerd. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling minimaal drie maanden achtereenvolgend worden gebruikt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help