Haargel

Met haargel breng jij je haar in elk gewenst model en blijft het de hele dag zo zitten! Met gel blijft je haar perfect in model. Breng de gel in nat haar en je weet helemaal zeker dat jouw haar de hele dag top zit!

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Haargel

Haargel wordt gebruikt om het haar in elk gewenst model te krijgen. Haargel is een haarstyling product in een gel vorm. Door het gebruik blijft je haar de hele dag perfect in model zitten. De gel wordt gemaakt op basis van water of op basis van water en alcohol. Het belangrijkste ingrediënt in haargel is filmvormende polymeren, deze vestigen zich rond het haar. Haargel is meestal geparfumeerd om het een heerlijke geur te geven.

Haargel is verkrijgbaar in diverse sterktes. Gel met een hoge sterkte zorgt voor een strak en stevig kapsel. Gel met een lage sterkte zorgt voor een minder stevig en strak kapsel.

Een handige haarspray

Wehkamp heeft ook handige sprays in het assortiment. De haargelspray laat zich gemakkelijk over het haar verspreiden waardoor je geen harde klonten krijgt. Breng het haar vervolgens met je handen in model. De haarsprays zijn verkrijgbaar in diverse varianten zoals van L’Oréal, Nivea en Johnny’s Chop Chop.

Haarstyling crème

Wehkamp heeft verschillende soorten haargel in het assortiment waaronder een paste. Dit is een soort crème in een handige afsluitbare pot. De paste moet gelijkmatig verdeeld worden over de handpalmen. De paste dient vervolgens over het hele haar verdeeld te worden zodat je haar gemodelleerd en bewerkt kan worden met je handen.

Perfecte styling

Om het haar perfect te stijlen kun je ook een van onze andere haarproducten gebruiken. Wij hebben vele multistylers die ervoor zorgen dat je haar perfect gestyled is. Gebruik haarmousse om het haar in model te brengen zonder dat het plakkerig wordt. Haarspray is een veelgebruikt product om het haar de hele dag perfect in model te laten zitten. Maak ook gebruik van een haarföhns om het haar perfect in model warm te drogen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.