Olay gezichtsverzorgingsproducten

Je gezicht vormt je visitekaartje. Met de gezichtsverzorging van Olay zorg je voor een stralende en gehydrateerde huid. Laat onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen met een dagcrème, nachtcrème, oogcrème, serum of gezichtsmasker. Bekijk meteen ons aanbod in de wehkamp webshop om inspiratie op te doen.

37 Resultaten
Nieuwste collectie

37 Resultaten

Luxe Olay gezichtsverzorging voor een stralende huid

Wist je dat er meerdere type dag- en nachtcrèmes voor ieder huidtype bestaan? Geen huid is namelijk gelijk. Jouw huid heeft zijn eigen sterke eigenschappen en gevoeligheden. Een normaal huid, vette huid, gevoelige huid, droge huid of rimpelige huid zijn slechts enkele voorbeelden van soorten huidtypes. Of je hebt een gecombineerde huid, met bijvoorbeeld droge wangen en een glimmende T-zone. Olay biedt daarom uiteenlopende dag- en nachtcrèmes aan voor ieder huidtype. Kies bij een droge huid bijvoorbeeld een hydraterende crème die de vochtigheidsgraad van de huid omhoog brengt. Voor een gevoelige huid die hyperactief op prikkels reageert, gebruik je juist een kalmerende crème om je huid te laten herstellen.

De rijke bestanddelen van Olay gezichtsverzorging

Al meer dan 65 jaar zet Olay zich in voor innovatieve gezichtsverzorging om de beste resultaten te behalen. Met de crèmes en serums van Olay smeer je producten van kwaliteit op je huid, met veilige en hoogwaardige bestanddelen. Met ingrediënten als vitamine B3, retinol, peptiden, niacinamide en hyaluronzuur houd je je huid soepel en jong, waardoor je huid er gladder en glanzender uitziet. De serums in de Olay gezichtsverzorging serie zijn daarbij extra geconcentreerd, waardoor je nog sneller resultaat behaalt. Slechts enkele druppels van een Olay serum geven je huid een enorme boost. Even volledig ontspannen met de Olay gezichtsverzorging? Breng dan een comfortabel Olay gezichtsmasker aan op je huid. Terwijl het masker dode huidcellen en overtollig talg verwijdert, droom jij weg tijdens dit moment voor jezelf.

Wat is het verschil tussen Olay dag- en nachtcrème?

Als je een nieuw gezichtsverzorgingsproduct van Olay aanschaft, heb je de keuze uit dag- en nachtcrèmes. In de dagcrèmes is een extra zonnefilter aanwezig dat beschermd tegen blootstelling aan uv-straling van het zonlicht. Zo blijf je er langer jonger uitzien en ontvang je de nodige hydratatie. De nachtcrèmes van Olay bevatten rijke ingrediënten om je huid gedurende het slapen te ondersteunen bij het herstel van schadelijke stoffen overdag. Met een vochtinbrengende crème word je 's ochtends wakker met een soepele huid. Bestel direct jouw voordelige Olay gezichtsverzorgingsproducten in de wehkamp webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.