Face wash

Je huid reinigen? Dat doe je met behulp van een face wash. Een face wash gebruik je in combinatie met water en schuimt een beetje. Dit geeft je direct een schoon en fris gevoel! Kies voor een face wash die past bij je huidtype (zoals een droge, gevoelige of vette huid). Vervolg je beauty routine met andere reinigingsproducten en een verzorgende crème. Wedden dat jij een stralende huid krijgt?

31 Resultaten
Nieuwste collectie

31 Resultaten

De beste verzorging van je huid start met een face wash

Met een goede reiniger voor jouw huid, oftewel een facial cleanser of een foaming face wash, start en eindig je jouw dag altijd goed. Ook wanneer je geen huidproblemen hebt (zoals bijvoorbeeld hardnekkige acne), is het goed schoonmaken van je huid een must. Hiermee was je aan het einde van de dag niet alleen make-up van je huid; een goede natuurlijke face wash verwijdert ook het vuil en stof dat op jouw huid terechtkomt na een dag werken of een middag in de buitenlucht. Het zal je verbazen hoeveel vuil zich ophoopt op je huid. Een goede gezichtsreiniger is zowel voor dames als voor heren onontbeerlijk.

De ideale gezichtsreiniger kiezen

Houd je van een frisse huid en wil je jouw gezicht het liefst aan het einde van de dag schoon wassen met een schuimende reiniger die je afspoelt met (lauw) water? Dan is een foaming face wash een ideaal product. Je maakt het gezicht nat, brengt de facewash aan en schuimt je gezicht ermee in. Hierna spoel je jouw gezicht af en heb je een frisse schone huid zonder make-up resten of vuil. Heb je vaak last van verstopte poriën? Dan verwijdert een acne face wash voor de onzuivere huid overtollig talg. Je poriën worden uitstekend gereinigd en je gezicht is klaar voor een fijne nacht- of dagcrème.

De gevoelige gezichtshuid zacht reinigen

De gevoelige huid kan niet goed tegen kou of overmatige warmte. Ook voelt een gevoelige of dunne huid soms wat trekkerig en droog aan na het wassen van het gezicht. Heb jij een wat gevoelige of droge huid? Met een goede face wash voor de gevoelige huid of een face wash voor de droge huid merk je dat jouw huid rustiger aanvoelt na het reinigen. Kies het liefst niet voor een reiniger die je met water afspoelt, maar bijvoorbeeld voor een reiniger op basis van olie of crème. Hiermee maak je jouw huid mooi schoon met een reiniger met voedende bestanddelen.

Reinigers zonder geurstoffen

Ben je gevoelig voor bepaalde bestanddelen van make-up of reinigers voor de huid? Dan kan een facewash zonder parfum uitkomst bieden. In onze webshop vind je uitstekende reinigers voor het gelaat van merken als Garnier, Dermacol, Clarins en meer. Ook is er een goede acne face wash zonder parfums verkrijgbaar.

Verzorging na de face wash

Na het reinigen van de huid met een natuurlijke face wash is het goed om de huid te voeden met een goede verzorgende crème. Kies voor overdag voor een crème met zonbescherming. Bijvoorbeeld een crème voor heren of voor dames met een SPF 30 of hoger. De stralen van de zon kunnen zorgen voor onzichtbare schade aan de huid, die pas op latere leeftijd zichtbaar wordt. Gebruik je liever geen crème? Dan kies je voor een verzorgend serum dat jouw gezicht niet vet doet aanvoelen.

Kies jouw ideale facial cleanser uit in onze webshop en filter de cleansers makkelijk op jouw huidtype of voorkeur. Wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe reiniger snel kunt gebruiken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help