Eeltverwijderaars

Door druk en wrijving op de voeten kan eelt ontstaan. Eelt is plaatselijke verdikking van dode huidcellen. Met een voetvijl van Scholl of Silk’n verwijder je deze dode huidcellen gemakkelijk en voelen je voeten weer zacht en glad aan. Met goed verzorgde voeten mogen je voeten weer gezien worden!

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Voetvijl

Voeten krijgen dagelijks veel te verduren want ze maken vele kilometers. Hierdoor is de kans op eelt en likdoorns velen malen groter. Eelt kan ontstaan door druk en wrijving op de voeten. Het is een plaatselijke verdikking van dode huidcellen. Als er niets aan deze eelt wordt gedaan kan deze plek doorgroeien tot een likdoorn. Dit is namelijk een naar binnen groeiende eeltplek, die vaak erg pijnlijk is. Eelt kan voorkomen worden door de voeten goed te verzorgen.

Voetverzorging

Om je voeten de juiste verzorging te geven en om eelt te voorkomen is het verstandig om je voeten regelmatig te behandelen met een voetvijl. Een voetvijl is verkrijgbaar in diverse merken van onder andere Scholl, Medisana en Remington. Vrijwel al onze voetvijlen zijn elektrisch en voorzien van rollers waardoor de harde huid in een handomdraai wordt verwijderd. Na een behandeling zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad. Ideaal voor je thuis pedicure.

Extra verzorging

Naast het gebruik van een voetvijl is de extra verzorging van de voeten ook belangrijk. Bij wehkamp shop je alle verzorgingsproducten voor je voeten. Met deze producten zien je voeten er verzorgd uit en zijn ze binnen no-time klaar om gezien te worden. Gebruik een voetenbalsem van Weleda of Scholl om de voeten extra bescherming te geven. Niemand zit ook te wachten op blaren, het beste is dus om te voorkomen dat blaren kunnen ontstaan. Met de blarenpleisters van Compeed zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat blaren kunnen ontstaan.

Voetontspanning

Na een drukke en vermoeiende dag verdienen je voet ook enige ontspanning. Bij wehkamp heb je keus uit vele soorten ontspanning, kies bijvoorbeeld voor een voetenbad van Beurer, Medisana of Rio. Met een voetenbad worden je voeten optimaal gemasseerd. Hierdoor krijgen je voeten de rust die ze verdienen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help