Vuurschalen

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Grote vuurschaal voor sfeervolle avonden in de tuin

Ben je echt een buitenmens? Dan zit je graag zo lang mogelijk buiten. Gezelligheid, mensen om je heen en de warmte van een knapperend vuurtje bieden je alle ingrediënten om nog tot diep in het naseizoen van je tuin te kunnen genieten. Een vuurschaal biedt je alles om lekker buiten te zijn: warmte, gezelligheid en sfeer. Een vuurschaal koop je bij wehkamp. Bekijk snel het uitgebreide aanbod.

Een multifunctionele vuurschaal

Een vuurschaal is niet alleen een echte sfeermaker; een vuurschaal is zoveel meer dan dat. Kies je voor een vuurschaal met statief, dan kan deze op verschillende hoogtes gezet worden. Het merk Höfats biedt bijvoorbeeld zo'n multifunctionele vuurschaal waarbij je gebruikmaakt van een draadvoet of een statiefvoet. Het voordeel van een schaal als deze is dat de schaal gedraaid kan worden om het vuur uit de wind te houden. Ideaal voor een heerlijk samenzijn met de mensen die je het liefst ziet. Een vuurschaal met deksel is ook enorm handig. Wil je naar binnen of ga je weg, dan moet het vuur gedoofd worden. Een deksel voor de vuurschaal biedt hier de uitkomst. Door het deksel op de schaal te leggen, zal het vuur door gebrek aan zuurstof doven. Ook voorkomt de deksel dat de as alle kanten op waait. Een vuurschaal is in verschillende materialen verkrijgbaar, bijvoorbeeld van rvs.

Vuurschaal bbq

Wist je dat je een vuurschaal ook kunt gebruiken als barbecue? Je kunt een vuurschaal bbq kant-en-klaar kopen zodat je alleen nog vlees en kolen nodig hebt om te kunnen starten. Bij bijvoorbeeld een bbq vuurschaal van het merk Pro Garden wordt standaard een bbq rek meegeleverd. Geen bbq rek bij je vuurschaal? Je kunt ook heel leuk lekkere marshmallows aan een spies rijgen en deze boven het vuur roosteren. Succes gegarandeerd!

Een vuurschaal kopen bij wehkamp

De keuze is altijd uitgebreid bij wehkamp, ook als het om een vuurschaal gaat. Kies de vuurschaal die aan je wensen voldoet, of gebruik de handige zoekfilters om je zoekduur te verkorten. Met slechts enkele handelingen zie je een uitgebreid aanbod die voldoet aan de eisen die je aan je nieuwe vuurschaal stelt. Kies uit verschillende merken zoals Höfats en Redfire Hebben we vandaag je bestelling ontvangen, dan zorgen we ervoor dat je deze morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.