Opbergboxen

Hou jij van een opgeruimde tuin? Ben jij op zoek naar een opbergplek voor tuinaccessoires, de barbecue, tuinkussens of de grasmaaier? De opbergboxen van wehkamp bieden meer dan voldoende opbergruimte voor jouw tuinspullen. Heb je je spullen nodig, dan liggen ze zo voor het grijpen. De waterdichte boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt onze opbergboxen het hele jaar door buiten laten staan.

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Opbergbox

Wanneer je bijvoorbeeld je tuingereedschap, containers, of tuinkussens netjes wilt opbergen, is het handig om een opbergbox aan te schaffen. Het grote voordeel hiervan is dat deze boxen niet alleen een praktische functie hebben, maar ook qua design ook nog prima passen in een hoekje van je tuin. In ons ruime assortiment vind je altijd de ideale opbergoplossing. Sommige merken hebben al specifieke opbergboxen voor specifieke producten ontwikkeld. Denk maar eens aan de tuinkussens. Vele boxen zijn exact het formaat van de kussens zodat je ze netjes kunt opbergen. Keter en Lifetime maken hier mooie praktische boxen voor. Welke box je ook kiest, je weet zeker dat je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit!

Welke opbergbox kies jij?

Sommige opbergboxen zijn voorzien van een deksel die naar boven openklapt. Andere boxen zijn voorzien van twee deurtjes. Perfect om bijvoorbeeld je containers in te plaatsen. Zo heb je deze mooi weggewerkt in je tuin maar kun je er toch nog eenvoudig bij. We hebben zelfs een opbergbank in ons assortiment. Ideaal om bijvoorbeeld speelgoed of tuingereedschap in op te bergen en lekker op te zitten als de zon schijnt.

Heel veel merken houden van opbergen

Bekende merken als Keter en Lifetime laten zien dat ze van opgeruimde tuinen houden. Ze weten ook als geen ander hoe ze producten moeten fabriceren die bestemd zijn tegen weer en wind. De boxen hebben allemaal een ventilerende werking maar zijn tegelijkertijd waterdicht. Met een opbergbox van deze kwaliteit haal je iets goeds in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.