Buitenlampen

Goede verlichting in en rond het huis is heel belangrijk. Met Steinel tuinverlichting zie je 's avonds goed waar je loopt en schrik je inbrekers af. Steinel maakt buitenlampen, binnenlampen en klusaccessoires waarmee je in een handomdraai je woning voorziet van extra verlichting in een mooi jasje.

161 Resultaten
Aanbevolen

161 Resultaten

Tuinverlichting

Tuinverlichting heeft een dubbele functie. Enerzijds is het natuurlijk bedoeld om je bij te schijnen zodra de zon onder gaat. Anderzijds kun je er een geweldige sfeer mee creëren. Daar zijn veel verschillende mogelijkheden voor, zoals je kunt zien in ons uitgebreide assortiment. Tientallen buitenlampen wachten hier op je. Misschien zie je precies de lamp die je al een tijdje zocht of krijg je inspiratie doordat je nieuwe combinaties van je tuinaankleding en tuinverlichting ziet. Bekende merken als Elro, Konstsmide, Eglo en Exotan vind je bij ons in diverse soorten en maten terug. Je kunt zelfs op kleur selecteren, zodat het omhulsel van de lamp precies past bij je favoriete kleurstelling. Je kunt dus alle kanten op met onze tuinverlichting.

Ook tuinverlichting met sensor

Er is van alles verkrijgbaar als het om tuinverlichting gaat. De varianten op een sokkel hebben een stoer en robuust uiterlijk. Die vallen echt op. Dat geldt vaak ook voor de vloerlampen die we in onze collectie hebben. Daarmee kun je functionaliteit en vorm combineren. Gaat het je vooral om het praktische aspect, dan is een wandlamp ideaal. Vooral bij de achterdeur, schuur of garage worden deze veel gebruikt. In ons assortiment vind je genoeg soorten om uit te kiezen. Wil je lol hebben met licht, dan hebben we tuinverlichting in diverse kleuren voor je. En als je voornamelijk verlichting wilt die indringers afschrikt, dan kun je een keuze maken uit de verschillende bewegingsmelders. Zo’n felle buitenlamp die aanspringt zodra er beweging bespeurd wordt, werkt prima als afschrikmiddel. Kijk eens rond in ons assortiment en kies je ideale tuinverlichting!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.