Jurken & rokken

Tuinbanken zijn er om op te zitten. Maar het geeft je tuin ook een extra karakter. Vooral als je een tuinbank met een sprekend uiterlijk kiest. Van romantisch tot stoer en van schommelbank tot parkbank: met de tuinbanken van merken als SenS-Line en Exotan zit je zeker goed.

Tuinbank

Zodra het wat mooier weer wordt, wil je uiteraard graag naar buiten toe. Lekker in het zonnetje zitten! Bij ons vind je de tuinbank die daar prima geschikt voor is. Rust eens goed uit op je nieuwe bankje, ga in de zon een boek lezen of gebruik hem om met de visite buiten te gaan zitten kletsen. Kopje koffie of thee erbij, eventueel onder een parasol als de zon te fel is… je snapt het wel. Bij ons kun je terecht voor een kwalitatief hoogwaardige tuinbank van bekende merken als Life Outdoor Living, SenS-Line en Exotan. We hebben banken van diverse materialen en kleuren, zodat je altijd je eigen favoriet kunt vinden. Veel zonplezier gewenst met je nieuwe tuinbank!

Kies de ideale tuinbank voor jou

Tuinbanken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook het materiaal waar de bank van gemaakt is, verschilt per type. Zo hebben we houten exemplaren (waaronder van gerecycled teakhout), die een landelijke uitstraling hebben. Daarnaast zijn er ook lichte varianten van aluminium, die makkelijk te verplaatsen zijn. Metaal is een ander materiaal dat gebruikt wordt voor deze meubels, dus als je een robuuste metalen tuinbank wilt, dan hebben we die voor je. Elke bank heeft een uniek design dat alleen al mooi is om naar te kijken. Kies een variant die past bij jouw smaak, of dat er nu eentje is met een leuning of niet. Als je graag een voorselectie wilt maken, dan kun je dat bij ons doen op basis van kleur, materiaal of prijs. Zo vind je die ideale tuinbank.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.