E-readers

Een boekenkast is een mooie aankleding voor de woonkamer. Maar een e-reader van merken als Kobo, Pocketbook of Icarus is toch wel heel erg handig, zeker voor op vakantie. Neem je ereader mee en heb altijd toegang tot jouw favoriete leesmateriaal. Ereaders zijn prettig leesbaar en sommige soorten zijn ook nog eens waterdicht. De e-ink-technologie zorgt er voor dat je ereader net zo leest als papier. Bescherm je ereader in een mooie cover, bekijk hiervoor ons assortiment ereader accessoires.

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

E-reader

Hou je ook zo van boeken? Je kunt heerlijk in het verhaal duiken of nuttige tips en inspiratie opdoen als het een praktisch boek is. Het staat misschien mooi in je kamer, een boekenkast. Maar echt, een e-reader van merken als Kobo, Icarus of Pocketbook is toch wel heel erg handig. Dan heb je altijd en overal al je boeken bij je. Je kunt ze eenvoudig aanschaffen, makkelijk meenemen en het leest zeer prettig. Vooral als je een e-reader met e-ink-technologie hebt. Dat leest net alsof je de letters op papier leest. Naast e-readers hebben we ook beschermhoezen, laders en ledlampjes voor de apparaten in ons assortiment opgenomen. Daardoor zijn we helemaal compleet en kun je op je gemak kiezen welke voor jou geschikt is. We hebben zelfs bundels van een e-reader en een hoes, waarmee we het nog makkelijker maken voor je! Welk exemplaar je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service.

Vind de e-reader die voldoet aan jouw wensen

Kijk op je gemak naar de specificaties van de tientallen e-readers die we voor je geselecteerd hebben, zodat je vanzelf het model vindt waarop jij binnenkort al je nieuwe boeken gaat lezen. Dat kan bijvoorbeeld een e-reader zijn met een browser en Wi-Fi. Daarmee kun je altijd en overal nieuwe teksten van internet downloaden, zo lang je maar verbinding hebt. Stel eventueel je smartphone in als Wi-Fi hotspot en je hebt een oneindige voorraad leesplezier. Sommige varianten maken het mogelijk om de lettertypes en –groottes aan te passen en ook ’s avonds in het donker te lezen dankzij verlichtingstechnologie. Bepaal jouw wensen en kies jouw ideale e-reader!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.