Reisspellen

Reisspellen zijn ideaal om mee te nemen op vakantie! De reisspellen nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus makkelijk om mee te nemen. Je hebt tenslotte al genoeg spullen die je meeneemt op reis! Je vind hier de meest leuke spellen als Rummikub en Monopoly. Een reis vol spelplezier is gegarandeerd!

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Reisspellen

Ga jij binnenkort met vrienden of familie op vakantie en ben je op zoek naar gezellige spelletjes om samen te doen? Dan zijn reisspellen ideaal! Je kunt ze makkelijk meenemen en opbergen, zodat ze geen ruimte in beslag nemen. Wij hebben verschillende soorten reisspellen, zoals de Kolonisten van Catan en Rummikub. Ouderwetse gezelligheid vind je bij ons!

Verschillende spellen

Of je nou gaat kamperen of de kinderen wilt vermaken in de auto, wij hebben de geschikte reisspellen voor jou in ons assortiment, van merken zoals Goliath en Ravensburger. Heb je zin in een reisspel waarbij inzicht en tactiek essentieel zijn? Dan is het gezelschapsspel Rummikub Travel ideaal om mee te nemen. Of heb je zin in een spannend familiespel waarbij het allemaal draait om verdediging? Dan kun je Stratego Travel zeker niet vergeten. Maar ook klassieke familiespellen, zoals Mens erger je niet en schaken en dammen, vind je bij ons in het assortiment. Waar je ook naartoe gaat, met een vermakelijk reisspel verveel jij je nooit!

Nog meer plezier

Niet alleen reisspellen zijn ideaal om mee op vakantie te nemen, ook kaartspellen zijn ideaal om in je koffer te stoppen. Wil jij ook thuis met je familie of vrienden gezellige spellen spelen? Kijk dan eens bij ons assortiment aan bordspellen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën

Mijn account
Help