Oral-B elektrische tandenborstels

25 resultaten
nieuwste collectie

25 resultaten

Je tanden schoon met een Oral-B elektrische tandenborstel van wehkamp

Tandplak verwijderen gaat met een Oral-B elektrische tandenborstel een stuk makkelijker dan met een gewone tandenborstel. Hierdoor heb je minder kans op tandsteen en voorkom je andere problemen zoals ontstoken tandvlees of gaatjes. Met een Oral-B tandenborstel weet je zeker dat je niet te hard poetst en dat je lang genoeg poetst. Dankzij de timer op de Oral-B elektrische tandenborstel weet je precies wanneer je de 2 minuten volgemaakt hebt.

Voor welke Oral-B ga jij?

Oral-B is de specialist in elektrische tandenborstels. Je vindt dan ook veel verschillende modellen in onze collectie. De Oral-B Professional Care poetst gewoon goed en voorkomt dat je te hard drukt. De Oral-B Cross Action komt heel precies in alle hoeken en gaten. Ook op reis neem je je elektrische tandenborstel mee. De batterij van de Oral-B Pro 2 gaat zeker twee weken mee. Zelfs op de camping kan jij je tanden elektrisch poetsen! De Oral-B iO is de professional onder de elektrische tandenborstels. Op het display van de Oral-B iO zie je wanneer je je opzetborstel moet vervangen. Je hebt de keus uit verschillende poetsstanden die passen bij jouw gebit.

Oral-B ook voor de kleine poetsers

Je leert je kinderen al op jonge leeftijd goed poetsen. Daarmee leg je een stevige basis voor een goed gebit, nu en in de toekomst. Voor Oral-B kinder elektrisch poetsen zijn er speciale tandenborstels. Hun favoriete Disneyfiguren vinden ze op de opzetborstels van Oral-B. Dankzij de poetsdruksensor leert je kind niet te hard te drukken tijdens het poetsen. Is je kleine nog te jong voor Oral-B elektrisch poetsen? Dan start je met een gewone tandenborstel. Een tandenborstel van Oral-B voor kids is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Door de vormgeving van de tandenborstels wordt tandenpoetsen een stuk leuker!

Combineer je tandenborstel van Oral-B met onze opzetborstels

Elke drie maanden vervang je de opzetborstels van Oral-B. Bij ons sla je meteen een voorraadje opzetborstels in. Zo grijp je nooit meer mis. Wij hebben verschillende soorten opzetborstels die met bijna alle elektrische tandenborstels van Oral-B te combineren zijn. De borstelharen zijn zacht voor je tandvlees en pakken tandplak grondig aan.

Wittere tanden dankzij Oral-B whitening

Durf die stralende glimlach te laten zien met witte tanden. Dankzij Oral-B whitening hoef je je glimlach niet meer in te houden. De speciale whitening tandpasta van Oral-B verwijdert oppervlakkige verkleuringen en helpt nieuwe verkleuring te voorkomen. Ontdek al onze mondverzorging van Oral-B. Jouw glimlach mag gezien worden!

Oral-B in de aanbieding bij wehkamp

De verschillende soorten Oral-B tandenborstels zijn in onze sale verkrijgbaar tegen hele aantrekkelijke prijzen. Ben je toe aan een nieuwe Oral-B Cross Action? Kijk dan zeker eens in onze sale. Hier vind je nog meer Oral-B producten uit onze collectie met hoge kortingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.