Elektrische dekens

Vind je het moeilijk om warm te worden of warm te blijven in bed? Dan kan een elektrische deken de oplossing zijn. We hebben versies om op of onder te slapen, vaak met verschillende standen en allemaal geschikt voor de wasmachine. Voor de echte koukleumen zijn er zelfs heuse voetenverwarmers.

19 resultaten
nieuwste collectie

19 resultaten

Elektrische deken

Een voorverwarmd bed, dat is zo’n beetje het fijnste dat je in de koude wintermaanden kan hebben. Met een elektrische deken zorg je daarvoor. Daarmee hoef je niet alleen op eigen kracht warm te worden, maar krijg je een beetje hulp. Warme nachten en optimaal comfort zijn de voordelen daarvan. Stap in een heerlijk warm bed met de elektrische dekens uit ons assortiment!

Een elektrische onderdeken voor optimale nachtrust

Wakker liggen door de kou is er niet meer bij als je kiest voor een elektrische onderdeken. Deze zet je aan voordat je naar bed gaat, zodat hij heerlijk op temperatuur is als je gaat slapen. Zodra je in bed stapt, voel je de warmte direct. Dit helpt je om uiterst comfortabel te kunnen genieten van je nachtrust. Vaak kun je de elektrische deken automatisch laten uitschakelen met een timer. Daarnaast is er bescherming tegen oververhitting en kun je hem machinaal wassen. Sommige merken hebben hun elektrische dekens voorzien van geavanceerde technologie die automatisch de temperatuur van de deken aanpast op basis van wisselingen in de omgevingstemperatuur.

Of kies voor een knuffelwarmtedeken

Naast onderdekens zijn er ook elektrische dekens die je over jezelf heen kunt draperen om het lekker warm te krijgen. Zo’n knuffelwarmtedeken is niet alleen in bed fijn, maar ook als je op de bank zit en behoefte hebt aan extra warmte. Ter aanvulling hebben we ook nog een elektrisch warmtekussen voor je rug en nek, maar ook een voetenverwarmer.

Ruime keuze

Jouw ideale elektrische deken vind je vast en zeker in ons ruime assortiment. Bij ons kun je kiezen uit merken als Dreamland, Inventum en Medisana. Slaap lekker!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.