POP top teaser image

ByKay onderweg met je baby

35 Resultaten
Nieuwste collectie

35 Resultaten

Veilig op pad met Bykay

Iedere mama, papa of verzorger van een jong kindje weet hoe prettig het kindje het vindt om dicht bij jou te zijn. De warmte van je lichaam geeft rust en een geborgen gevoel. Natuurlijk kun je jouw kindje niet de hele dag op je arm of op je heup dragen. Met een Bykay draagzak heb je altijd jouw handen vrij en kun jij je vrij bewegen. Met het praktische en comfortabele design van de mooi vormgegeven Bykay stretchy wrap draagdoek kun je jouw kindje op ieder gewenst moment met je meenemen, of je vrij door het huis bewegen wanneer je dat wilt.

De voordelen van een Bykay babydrager

Een Bykay draagdoek maakt je dagelijkse taken in huis of buiten een stuk gemakkelijker. Jouw baby zit veilig en geborgen, en het lichaamscontact helpt het kindje ontspannen. Veel ouders ervaren bij het dragen van een kindje met bijvoorbeeld een Bykay ringsling dat het kindje veel meer rust krijgt, minder snel huilt en beter slaapt. Het is (na even oefenen) zelfs mogelijk om de baby te voeden terwijl je de Bykay baby draagzak draagt en jouw kindje bij je hebt. Zo kun je jouw baby onderweg voeden op een comfortabele en discrete manier.

De kwaliteit van Bykay

Bykay gebruikt alleen hoogwaardige en huidvriendelijke materialen voor het vervaardigen van de draagdoeken, draagzakken en andere producten van het merk. De meeste draagdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, dat goed wasbaar is en zacht aanvoelt. Belangrijk detail: ook wanneer het kindje het gezicht tegen de stof van de draagdoek aanlegt, kan hij of zij gewoon doorademen. Katoen is luchtdoorlaatbaar en zacht. De katoenen stoffen die gebruikt worden, zijn voorzien van het Ökotex-100 label en dus duurzaam en ecologisch.

Wanneer gebruik je een Bykay draagdoek?

Een draagdoek voor je baby van Bykay is een uitstekende keuze voor ouders die tijdens de eerste jaren van het kindje niet willen inleveren op een actief leven. Met de veilige draagdoek die zowel voor de drager als voor het kindje heerlijk comfortabel is, draag je de baby moeiteloos met je mee. Dicht bij het lichaam en heerlijk geborgen. De draagdoek is zodanig ontworpen dat je zelf bij het dragen ervan ook steun ervaart. Zonder ongemak en rugpijn draag je jouw kindje in huis of onderweg bij je en heb je jouw handen altijd vrij.

Bykay, perfect voor onrustige kindjes

Ook voor ouders met een baby'tje dat snel huilt of vaak onrustig is, kan de Bykay draagzak of draagdoek een ideale uitkomst zijn. Het kind ervaart warmte en rust en is dicht bij je. Wanneer jij beweegt, wiegt het kindje zacht met je mee. Zo voorkom je slapeloze nachten en verdriet en onrust voor jezelf en voor jouw baby!

Profiteer van de Bykay sale

Op onze sale pagina vind je voordelige draagzakken en meer van dit hoogwaardige merk. Koop jouw Bykay draagzakken of draagdoeken met een flinke korting en geniet van de vrijheid die het dragen van je kindje met Bykay biedt!

Ontdek nu onze uitgebreide collectie Bykay draagzakken en shop heerlijk comfortabel vanuit huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help