POP top teaser image

Regenkleding: mode

Een regenbuitje is geen reden om thuis te blijven. Met onze regenkleding maak je jezelf, je partner en de kids klaar om naar buiten te gaan. Wedden dat jullie droog blijven én er stylish uit zien?

339 Resultaten
Aanbevolen

339 Resultaten

Wat trek je aan als het regent?

Is het flink aan het regenen? Dan heb je misschien de neiging om thuis te blijven. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Zo zitten je collega’s op je te wachten en moeten de kids op tijd op school zijn. De oplossing? Dat is de praktische én stylish regenkleding uit onze webshop. In onze collectie vind je regenkleding voor dames, heren en kinderen. Je hebt de keuze uit verschillende items zoals een paraplu, regenjas, regenbroek en regenlaarzen. Als het hard waait, raden we aan om de paraplu thuis te laten en een regenjas aan te trekken. Ook op de fiets of tijdens een outdoor sport zijn een regenjas en regenbroek fijner. Wil je door de plassen stampen? Trek dan je regenlaarzen aan! Zo blijven je voeten gegarandeerd warm en droog.

Wat is de beste regenkleding?

De beste regenkleding is waterdicht en ademend. Daarnaast is het fijn als regenkleding en regenlaarzen snel drogen. Zo trek je weer een droge jas of broek aan als je huiswaarts keert en het nog steeds regent. Let als je regenkleding gaat kopen goed op de eigenschappen. Zo zijn sommige regenjassen en regenlaarzen extra dik en warm. Ze zijn hierdoor zeer geschikt voor in de winter, maar iets minder voor in andere seizoenen. Check ook altijd even of een regenjas of regenbroek in de wasmachine mag. Soms is het niet de bedoeling dat je regenkleding wast. Maak je kleding in dat geval enkel schoon met een vochtige doek.

Welke merken verkopen regenkleding?

In onze webshop vind je regenkleding van verschillende hippe merken. Ga voor een opvallende kleur regenlaarzen van Bergstein of koop een praktische regenjas van Happy Rainy Days. Dit merk staat bekend om haar kwalitatief goede regenkleding waar je jaren lang plezier van hebt. Een regenjas van Happy Rainy Days is dan ook een must-have als je met de fiets naar het werk moet. Maak gebruik van ons zoekfilter als je wilt zoeken op een specifieke maat, merk of kleur. Wat je verder nog nodig hebt als het flink regent? Dat is waterproof make-up en een waterdichte rugzak. Zo voorkom je dat je met je make-up op je wangen aan komt op je bestemming en je spullen nat regenen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën