Merken

Robijn

Wie kent hem niet, het schattige beertje van de wasmiddelen? Met de wasmiddelen van Robijn weet je zeker dat je was goed schoon wordt. Bovendien beschermen de moderne wasmiddelen je kleding, zodat je ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Robijn

”Allemaal je vuile was uit je koffer halen en bij mij inleveren!” Gelukkig luistert iedereen en wordt de ene na de andere waszak aan je voeten geleegd. De was blijft een flinke klus, na anderhalve week vakantie waarin iedereen heerlijk buiten heeft geleefd. Als voorbereiding heb je voor de reis al een voordeelverpakking Robijn besteld bij wehkamp. De heerlijk frisse geur van het wasmiddel maakt dat je het helemaal niet zo erg vindt, al die wassen draaien.

Houd je kleding schoon en heel

Je kleding wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Robijn is speciaal ontwikkeld om je kleding niet alleen goed schoon te krijgen, maar ook te beschermen. Bovendien werkt dit Nederlandse merk regelmatig samen met andere merken, zodat er nu ook Robijn wasmiddel met een heerlijke Zwitsalgeur is.

Wasmiddelen van Robijn bestellen bij wehkamp

De was kost veel tijd, zeker met een jong gezin. Kies daarom voor het gemak van online bestellen en bezorgen. Bij Wehkamp vind je verschillende Robijn voordeelverpakkingen met wasmiddel voor de witte, bonte- en gekleurde of donkere was. Zo ben je lekker goedkoop uit. Ook hoef je niet te sjouwen met al die flessen, want wij bezorgen de bestelling de volgende werkdag bij je thuis.