Merken

Piet Hein Eek by Fair Trade

Piet Hein Eek by Fair Trade is een lekker robuuste servieslijn van porselein. Het wit, grijs en blauw van het servies geven het een no-nonsense uitstraling. De kommen, kannen, borden en de Piet Hein E ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Piet Hein Eek by Fair Trade

Jij houdt van een gewoon servies, zonder al te veel tierelantijnen en opsmuk. Zo'n servies dat lekker basic is en waarmee je zowel een ontbijttafel als een feestelijke tafel mooi mee aankleedt. Maar je wil ook een eerlijk servies. Daarom kies je voor het servies van Piet Hein Eek by Fair Trade.

Robuust porselein

De collectie Piet Hein Eek by Fair Trade is gemaakt van lekker dik porselein. Dit kan dus tegen een stootje en is zeer fijn in het gebruik. De collectie bestaat uit Piet Hein Eek by Fair Trade kannen, mokken, kommen, borden en kopjes. Het serviesgoed is verkrijgbaar in drie op elkaar afgestemde kleuren: donkergrijs, roomwit en ijsblauw. Hierdoor is het mogelijk om de verschillende onderdelen van het Piet Hein Eek by Fair Trade servies op elkaar af te stemmen en om te mixen.

Mooi gedekt

Het Piet Hein Eek by Fair Trade lijkt op het eerste gezicht wellicht een sober servies, maar je kan er ook gemakkelijk een tafel feestelijk mee aankleden. Kies voor het fraaiste effect een tafelkleed met een glittertje erin of een mooi patroon, en in een kleur die past bij je Piet Hein Eek by Fair Trade servies. Dit hoeft uiteraard niet dezelfde kleur te zijn. Het grijze servies komt ook heel mooi uit op roze of geel. En het ijsblauwe en roomwitte servies past goed bij donkere tinten blauw en rood.