Merken

Karma

Karma sieraden hebben een bijzondere uitstraling. Geïnspireerd door de buddha kralen hebben de designers bijzondere damessieraden gemaakt die tegelijkertijd eigentijds en elegant zijn. Een perfecte co ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Karma

Ben je gek op streetwear, zoals jeans of een stijlvolle sportbroek in combinatie met een lekker los vallend T-shirt of een mooie sweater? Probeer dan maar eens bijpassende sieraden te vinden. Veel damessieraden zijn namelijk veel te chic om met je casual outfit te dragen. En als ze dan minder chic zijn, dan is het meteen zo nep of plastic. Dat kan anders. Daarom kies je voor de sieraden van Karma.

Casual sieraden

Het klinkt wellicht een beetje vreemd, maar de damessieraden van Karma zou je casual sieraden kunnen noemen. Natuurlijk kan je ze ook combineren met je zakelijke of feestelijke outfit, maar ze passen perfect bij je casual look. De zilveren sieraden bevatten kralen van natuursteen en diverse kristallen. De collectie omvat verschillende armbandjes en oorbellen, waaronder de kenmerkende Double Dots, waarbij ook het slotje van de oorsteker is versierd met kristallen of mooie patronen. De kralen van natuursteen zijn allemaal uniek, waardoor ook iedere armband anders is.

Inspiratie uit Azië

De inspiratie voor de collectie van Karma komt uit Azië en wel uit het boeddhisme en Indiase mythologie. Iedere kraal en ieder sieraard staat symbool voor kracht en liefde. Het overgrote deel van de collectie bestaat uit sieraden voor dames. Maar er zijn ook Karma herensieraden opgenomen in de collectie. Denk hierbij aan mooie armbanden in vlammend oranje of van vurig tijgeroog.