Merken

Coming Kids

Coming Kids is een Nederlandse fabrikant van alle meubels voor in de baby- of kinderkamer. Zo zijn er bijvoorbeeld Coming Kids ledikanten in allerlei maten en kleuren. In het assortiment vind je ook t ...

51 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Coming Kids

Met een baby op komst geniet je als ouder al van de nodige voorpret bij het inrichten van de babykamer. Je verft de muren in een aandoenlijke kleur, zorgt voor fraaie gordijnen en kiest de leukste meubels uit. Een babykamer is immers niet compleet zonder een ledikantje, commode en kast. Al deze meubelstukken vind je bij Coming Kids. Met keuze uit verschillende stijlen zit er ongetwijfeld ook een meubelstuk voor jou tussen.

Van boxen tot kinderbedden

Voor de allerkleinsten zijn er Coming Kids boxen. Deze veelal van MDF gemaakte speel- en slaapplekjes zijn er in het wit, grijs en zwart. Schaf ook een commode aan en het verwisselen van luiers wordt direct een stuk eenvoudiger. Is je kind al wat ouder, dan is het tijd om het ledikantje om te wisselen voor een eigen bed. De stevige peuterbedden van dit Nederlandse merk komen dan goed van pas. In het assortiment vind je ook een bijpassend matras.

Bureaus en kledingkasten

Een kinderkamer heeft meer nodig dan alleen een bed. Daarom vind je bij Coming Kids ook bureaus met een fijne hoogte voor jouw zoon of dochter. Maak de slaapkamer van je kleine helemaal af met een van de kledingkasten van dit meubelmerk. Bestel de stijlvolle meubels vandaag nog en ze staan morgen al in de kamer van je kind. Onze bezorgers plaatsen het bed of bureau van Coming Kids graag alvast op zijn nieuwe plek.