Merken

Bioré

Maak je huid schoon, glad en stralend met de slimme huidverzorging van Bioré. Dit Amerikaanse huidverzorgingsmerk bestrijdt de belangrijkste oorzaak van een onzuivere huid, namelijk verstopte poriën. ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bioré

Jij wil je huid graag zoveel mogelijk laten stralen. Maar jammer genoeg heb je regelmatig last van puistjes en mee-eters. Je hebt al verschillende reinigingsmiddelen geprobeerd, maar deze maken je huid vaak alleen maar meer van slag. Daarom zoek je zachte huidverzorging die je poriën toch grondig reinigt. Tijd om kennis te maken met de reinigingsmiddelen van Bioré. Deze slimme formules op basis van natuurlijke actieve houtskool en baksoda zorgen voor een diepe en effectieve reiniging. Toch zijn ze ook vriendelijk voor je huid.

Totale reiniging van de onzuivere huid

In het assortiment van Bioré bij wehkamp vind je alles wat je nodig hebt voor de reiniging van je onzuivere huid. Er zijn grondige maar zachte cleansers voor de dagelijkse reiniging, maar ook handige strips voor het lokaal bestrijden van onzuiverheden. Hou je huid zacht en fris met de scrubs en geef deze een intensieve behandeling met een extra effectief masker. We hebben ook Bioré verzorging voor mannen.

Revolutionaire huidverzorging uit de VS

Voor veel mensen zijn onzuiverheden een dagelijkse ergernis. Er bestaan al veel producten om deze te bestrijden, maar deze zijn vaak behoorlijk agressief. Bioré huidverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten zoals baksoda en actieve houtskool reinigt grondig, maar is ook geschikt voor de gevoelige huid. De olievrije formules verstoppen je poriën niet en zijn prettig in het gebruik.

Geen zin om in de rij te staan bij de drogist? Voor 23:59 uur Bioré bestellen bij wehkamp is morgen genieten van een fris gezicht.