Merken

adidas dames badmode

Met Adidas damesbadmode zwem jij voortaan iedereen eruit. Het super elastische materiaal en de mooie pasvorm zorgen ervoor dat je deze bijna niet voelt tijdens het zwemmen. Bovendien is en blijft Adid ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Adidas damesbadmode

Tijdens het zwemmen wil jij graag soepel door het water kunnen glijden. Daarbij wil je niet gehinderd worden door badkleding die te wijd of juist te strak zit. Omdat je regelmatig zwemt in chloorwater, wil je bovendien een badpak of bikini die hiertegen kan. Adidas damesbadmode is geschikt voor zelfs de meest fanatieke zwemsters. Vooral de badkleding van infinitex sluit prachtig aan en is bovendien heel chloorbestendig. Je hebt bovendien de keuze uit diverse trendy modellen en kleuren.

De beste badkleding voor elke vrouw

In Adidas damesbadmode haal jij het beste uit jezelf tijdens het zwemmen. Door de ruime keuze in kleuren en modellen zie je er bovendien ook nog eens goed uit terwijl jij je klaarmaakt voor de start. Ga voor stijlvol zwart of juist een felle tint. Kies voor een sportief logo, stoere strepen of elegante patronen. Deze laten je vrouwelijke vormen goed uitkomen. Maak je sportieve look af met bijpassende Adidas damesslippers.

Topkwaliteit voor alle sporters

Het Duitse sportmerk Adidas bestaat sinds 1949. Door de jaren heen is het wereldberoemd geworden. Het wordt veel gedragen door de allergrootste topsporters, maar is ook populair als sportmerk voor amateursporters. De continue vernieuwingen in de pasvorm en materiaal zorgen voor veel draagcomfort. Door de trendy ontwerpen en kleuren van de schoenen, kleding en accessoires is Adidas zelfs populair als lifestyle merk.

Niet dol op krappe pashokjes? Voor 23:59 uur Adidas damesbadmode bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.