Jurken & rokken

Comfortabel op stap gaan met je kindje wordt een stuk makkelijker dankzij ABC Design. Dit Duitse merk maakt al sinds 1989 stijlvolle en gebruiksvriendelijke wandelwagens, kinderwagens en autostoeltjes. ABC Design kinderwagens zijn stevig maar tegelijk wendbaar. Ze beschermen je kleintje optimaal tegen de elementen. Hiermee kunnen jullie samen veilig op pad.

ABC Design

Jij wil je kindje graag laten kennismaken met de wereld buiten jullie huis. Maar je kleintje is nog zo kwetsbaar, dat je hem of haar optimaal wil beschermen. Daarom zoek je manieren om je baby veilig te vervoeren, of je nu gaat wandelen of met de auto op weg gaat. ABC Design biedt je de kwaliteit waar je op kan vertrouwen. Dit Duitse merk maakt solide wandelwagens, kinderwagens en autostoeltjes. Je kleintje zit hierin heel comfortabel en wordt goed beschermd. Daarnaast zijn ABC Design artikelen mooi om te zien.

Babyartikelen van topkwaliteit

In het assortiment van ABC Design vind je alles wat je nodig hebt om je kleintje veilig te vervoeren. Begin met een van de stevige kinderwagens of wandelwagens. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Kies er eventueel een voetenzak, parasol of regenkap bij, om je baby nog beter te beschermen tegen de elementen. Gaan jullie met de auto? Dan is een autostoeltje onmisbaar. In de categorie ABC Design verzorging vind je snel een bijpassende luiertas voor onderweg.

Veilig op pad met je kleintje

Het Duitse bedrijf ABC Design werd opgericht in 1989. Sindsdien heeft het naam gemaakt met kinderwagens, buggy's en autostoeltjes van topkwaliteit. Deze zijn stevig en van alle gemakken voorzien voor jou en je kleintje. Alles is heel precies in te stellen en aan te passen aan jouw wensen.

Geen tijd voor de babywinkel? Voor 23:59 uur ABC Design bestellen bij wehkamp is morgen samen op pad.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.