Kettlebells

Door de veelzijdigheid van de kettlebell is het een ideaal fitnessitem om in huis te hebben. Met een kettlebell ontwikkel je niet alleen je kracht, ook je uithoudingsvermogen en balans.

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Kettlebells

De kettlebell is hot. De kettlebell is zo populair omdat je er veel verschillende oefeningen mee kunt doen op elk gewenst niveau. Je hoeft geen afgetrainde topsporter te zijn om oefeningen met de kettlebell uit te voeren, maar het haalt wel de sporter in jezelf naar boven. De gewichten beginnen bij 2 kg en gaan door tot 10 kg. Je kunt op je eigen tempo oefeningen uitvoeren en nog een voordeel: je hoeft er niet voor naar de sportschool! Gewoon lekker een muziekje aanzetten en alle oefeningen doen. Weet je niet zo goed wat voor oefeningen je allemaal kunt doen met een kettlebell? Bij een aantal van onze kettlebells, o.a. van het merk Gymstick, zijn instructievideo’s meegeleverd, erg handig! Wist je dat je naast het gebruik van de halter met gewichtsschijven ook met gebruik van kettlebells deadlifts kunt doen?

Voordelen van de kettlebell

Dat de kettlebell een veelzijdig attribuut is, moge wel duidelijk zijn. Wat zijn nou de voordelen van een kettlebell work-out? Je kunt korte en effectieve oefeningen uitvoeren in een training van ongeveer een half uur, wat relatief kort is. Daarnaast zijn de oefeningen niet alleen goed voor je spierkracht, je werkt tegelijkertijd ook nog aan je uithoudingsvermogen. Alsof dat niet genoeg is, kan het ook pijnklachten in je rug verminderen, door je opgebouwde flexibiliteit en spierkracht. Tot slot is de kettlebell in verhouding met een sportschoolabonnement niet duur, maar net zo effectief. Genoeg redenen om hem vandaag nog te bestellen bij wehkamp.nl.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.