Dumbbells

Met dumbbells en halters kun je oneindig veel oefeningen uitvoeren. Dus eigenlijk haal je met een dumbbell of halter een hele sportschool in huis! Elke dag andere oefeningen met hetzelfde materiaal. Handig toch? Bekijk al onze dumbbells en halters online en bestel vandaag nog! Wij bezorgen ze snel bij je thuis, zodat je je workout direct kan beginnen.

Dumbbells & halters

Werken aan je spiermassa zonder elke dag naar de sportschool te gaan? De dumbbells & halters zijn daar uitermate geschikt voor. Heb je geen ruimte in huis voor een groot krachtstation? Ook dan zijn onze kleine gewichten ideaal. Onderschat onze kleine gewichten niet, ook al zijn ze klein, ze zijn behoorlijk zwaar! Onder de shop dumbbells & halters kan je een groot aanbod vinden aan halters, gewichtsschijven, gewichtsmanchetten en dumbells. Onze halterschijven zijn in diverse gewichten te verkrijgen, afhankelijk van hoe gevorderd je bent. De gewichten groeien gewoon met je spieren mee! Ook onze dumbbells zijn in verschillende gewichten te verkrijgen. De dumbbells hebben een anti-slip oppervlak zodat ze niet per ongeluk uit je handen kunnen glijden. Het voordeel van de dumbbell is dat je, je armen apart van elkaar kunt bewegen en er daardoor een breed scala aan oefeningen zijn.

Handschoenen

Je zult je handen veelvoudig gebruiken tijdens de diverse oefeningen. Het is belangrijk om je handen goed te beschermen zodat je geen last krijgt van eelt of blaren op je handen. De diverse handschoenen bieden een optimale bescherming voor je handen dankzij het stevige en ademende materiaal. De crossfit handschoenen bedekken je volledige handen, inclusief je vingers. De fitness handschoenen bedekken alleen je handen, maar laten je vingers vrij.

Gewichtsmanchetten

Wil je het maximale uit jezelf halen? Wat dacht je van onze gewichtsmanchetten. Bind de manchetten om je enkels of polsen en maak je oefeningen een stapje zwaarder. De gewichten zullen je spieren extra laten werken, voor extra resultaat. Dankzij het klittenband zijn de gewichten gemakkelijk vast en open te maken. Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Geen excuses meer, begin morgen al met die deadlifts of squads.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.