Brabantia prullenbakken

75 Resultaten
Aanbevolen

75 Resultaten

Mooie prullenbakken met een lange levensduur

Afval, je ontkomt er (bijna) niet aan. Omdat je toch een prullenbak in je huis moet zetten voor al het afval, waarom zou je dan niet kiezen voor een Brabantia prullenbak? Het design van deze prullenbakken is prachtig om naar te kijken en daarnaast hebben de vuilnisbakken van dit merk een lange levensduur.

Wat voor prullenbak wil je hebben?

Je ziet al op deze pagina dat Brabantia heel veel verschillende soorten prullenbakken heeft. Wordt het een Brabantia prullenbak in zwart of kies je liever een witte variant of een prullenbak in een mooie mintgroene kleur? Vervolgens rest zich nog de vraag wat voor model prullenbak je wilt. Bekijk bijvoorbeeld eens de Brabantia touch bin: een prullenbak met een soft touch sluiting die je alleen maar lichtjes hoeft aan te raken om te laten openen en sluiten. Het voordeel van deze prullenbak is dat de deksel geruisloos opent en sluit, en bovendien heeft de vuilnisbak een extra grote opening, zodat de kans op morsen weer een stukje kleiner wordt. Een andere prullenbak die in veel huishoudens populair is, is de Brabantia pedaalemmer Newlcon. Deze Brabantia prullenbak heeft een inhoud van 30 liter en open je heel eenvoudig met je voet. Een ander voordeel van deze prullenbak van Brabantia is dat de afvalbak geurdicht is.

Afvalemmertje voor GFT

Natuurlijk wil je je afval zo goed mogelijk scheiden, maar soms is dat tijdens het koken gewoon een beetje lastig. De aardappelschillen en ander groenteafval liggen in de weg, maar je kunt ook niet naar de GFT bak lopen om het weg te gooien, omdat je een pan op het vuur hebt staan. Herkenbaar? Kies dan voor een kleine Brabantia vuilnisbak voor je GFT afval. De Brabantia Sort & Go afvalemmer van 6 liter is ideaal om tijdens het koken op het aanrecht te zetten en wordt zelfs geleverd met een wandhouder, zodat je deze afvalbak van Brabantia ook aan de muur kunt bevestigen. Als je klaar bent met koken, hoef je maar één keer met de inhoud van de prullenbak naar de container te lopen.

Jouw stevige en stijlvolle prullenbak morgen al in huis

Wehkamp heeft de mooiste prullenbakken van het merk Brabantia bij elkaar verzameld en heeft bovendien nog meer producten van Brabantia in het assortiment, zoals bewaarartikelen en keukengerei. Houd deze pagina goed in de gaten voor een goede Brabantia prullenbak aanbieding en bestel meteen, zodat je 'm de volgende dag al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.