Schriften

Voor het maken van aantekeningen tijdens de les of college heb je een aantal schriften nodig. In het uitgebreide assortiment vind je vast en zeker een stapel leuke schriften, die passen bij de rest van je schoolspullen. We hebben schriften met lijntjes in A4 en A5 formaat en voor de exacte vakken heb je een schrift met ruitjes nodig.

32 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Schriften

Je schoolperiode wordt een stuk makkelijker met verschillende schrijfwaren en etuis waar je het in op kunt bergen. Zo kun jij altijd alle belangrijke aantekeningen opschrijven of markeren, zodat je altijd voorbereid bent op de les of een tentamen. Wij hebben een Je kent het vast wel, je hebt veel lessen en daardoor veel schriften nodig om alle aantekeningen in bij te houden. Of misschien werk je wel vanuit een map met daarin los papier. Daarom is het handig om alvast een voorraad schriften of mappen in huis te hebben. Speciaal voor jou hebben wij 23-rings ringbandmappen en multiverpakkingen met schriften van onder andere PIP, Oxford en MOJO. Hierdoor heb jij alles meteen bij de hand.

Schriften voor school

Heb je nog schriften nodig voor het komende schooljaar? Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten schriften. Zo hebben wij zowel ringband als normale schriften in A5 of A4 formaat met een ruime keuze uit verschillende kleuren. Je kunt onder andere kiezen uit blauw, geel, roze, wit of een print. Moet je voor een vak zoals wiskunde een schrift met ruitjes hebben? Ook die hebben wij in ons assortiment. Zo kun jij je schriften gemakkelijk matchen met je andere schoolspullen.

Andere schoolspullen

Natuurlijk is het vrij lastig om iets in je map of schrift op te schrijven zonder een pen. Daarom hebben wij verschillende schrijfwaren en etuis in ons assortiment waardoor jij nooit meer zonder pennen of stiften komt te zitten. Ook hebben wij linialen en geodriehoeken en passers van bijvoorbeeld Maped in ons aanbod waardoor de wiskundelessen een stuk aangenamer worden. Alles voor jouw schoolperiode vind je bij ons.