kindermode

Wintersportkleding voor kinderen

259 resultatensorteren op
aanbevolen

Skikleding kinderen

Heerlijk met z’n allen op wintersport. Overdag lekker skiën en snowboarden van de piste. En ‘s avonds gezellig met z’n allen spelletjes spelen, met een warme kop chocolademelk. Met al het gespeel en gerollebol in de sneeuw is het wel zo belangrijk om de juiste skikleding voor je kinderen op orde te hebben.

Skikleding voor kinderen: laagjes!

Het hebben van laagjes is ideaal op wintersport. Het is handig om bij de aanschaf van de skikleding voor je kinderen daarop te letten. Je weet nooit hoe warm het gaat worden, en hoe de wind staat boven op de berg. Met diverse laagjes hou jij jezelf en je kids warm. Daarnaast is het, met al die sneeuw, belangrijk om bij het zoeken van skikleding voor kinderen te letten op de waterdichtheid. Maar let op, het moet wel ademen, anders is het al gauw bloedheet.

Alles op één plek

Vink gemakkelijk je lijstje af, want we hebben alle skikleding voor je kinderen én meer op één plek. Een skipully, thermokleding, winterjassen, skibroeken, mutsen, handschoenen, skisokken of een gezelschapsspel voor ‘s avonds. Je kunt helemaal los. Mocht je er bij het pakken van de koffers nog achter komen dat je iets mist, geen probleem. Vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis. Kun je direct met de kinderen de skikleding passen, wel zo gemakkelijk.