Koelkasten

De koelkast is al lang niet meer een saai functioneel apparaat, maar mag vandaag de dag gezien worden. De jaren ’50-koelkasten & koelvriescombinaties van Smeg zijn een lust voor het oog. En bespaar op energie(kosten) met ons aanbod energiezuinige koelkasten en koelvriescombinaties, van topmerken als Bosch, Siemens en Samsung.

35 resultaten
nieuwste collectie

35 resultaten

Koelkasten

Als je bedenkt dat we tientallen verschillende koelkasten voor je in ons assortiment hebben, is het al vrij snel duidelijk dat elk model zijn eigen sterke punten heeft. Daarom is het belangrijk dat je vooraf duidelijk voor ogen hebt wat je wensen zijn. Natuurlijk wil je dat je etenswaren goed gekoeld bewaard worden, maar dat kunnen alle koelkasten die we aanbieden. Het verschil zit hem juist in de details. Bijvoorbeeld het formaat van de koelkast of het feit dat hij al dan niet een vriesvak heeft. Dit kan handig zijn als je geen aparte vriezer hebt, omdat je toch maar weinig diepvriesproducten aanschaft. Andere mensen vinden een vriesvak weer onhandig, omdat het ruimte inneemt binnen de koelkast. Ook de energieklasse is een belangrijk criterium voor velen. Als je zeker wilt weten dat je alleen de koelkasten ziet die het label A+ of zelfs A++ hebben, dan kun je hier eenvoudig op voorselecteren bij ons.

Drie typen koelkasten

Het meest voorkomende type koelkast bij ons is het tafelmodel. De naam zegt het al: deze is ongeveer zo hoog als een gemiddelde eettafel. Je schuift hem om die reden makkelijk onder het aanrecht als je dat wilt. Is dat al te groot voor je, dan hebben we ook koelkasten van het zogenaamde barmodelvoor je. Daar past minder in, omdat ze kleiner zijn. Wil je juist een groter exemplaar, dan kun je een kastmodel kiezen. Met een inhoud van tussen de 150 en 300 liter kun je hier vast en zeker alles in bewaren wat je wilt. Met topmerken als Liebherr, Bosch, Miele, Zanussi, Samsung, Siemens en Whirlpool heb je volop keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.