Tefal airfryer & friteuses

13 resultaten
nieuwste collectie

13 resultaten

Tefal frituurpannen

Ben je op zoek naar een Tefal friteuse? Wij helpen je graag verder! Wij hebben de beste Tefal friteuses en airfryers in ons assortiment. Als je graag de lekkerste frietjes en snacks wilt bereiden, dan ben je dus aan het juiste adres. Ga je voor een Tefal frituurpan of een Tefal heteluchtfriteuse? Waar moet op letten om de juiste keuze te maken?

Tefal heteluchtfriteuse

Friet en snacks in een Tefal airfryer bereiden, bijvoorbeeld in de Tefal airfryer compact, is een stuk gezonder dan met een normale friteuse. Je maakt namelijk geen gebruik van olie, maar van hete lucht om het eten klaar te maken. Met deze methode maak je bovendien veel meer verschillende dingen klaar dan met een normale frituurpan. Om deze redenen worden airfryers steeds populairder. Het nadeel is wel dat een Tefal airfryer duurder is dan een normale frituurpan. Ook worden frietjes met een Airfryer minder knapperig.

De Tefal frietpan

Ga je voor een normale frietpan van Tefal waarin je met olie werkt? Hoewel deze bereidingsmethode een stuk vetter is, heeft hij voor velen toch de voorkeur, omdat je er de allerlekkerste friet mee krijgt. Nadeel is wel dat frituren erg veel baklucht geeft. Ga voor een frituurpan met geurfilter of zet de frietpan in de garage om de overlast minimaal te houden.

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Frituurpannen nemen over het algemeen veel ruimte in. Kijk dus altijd goed of je de pan ergens kwijt kunt. Aan de andere kant moet hij voldoende laadvermogen hebben. Ga er daarbij van uit dat men per persoon 250 gram aan patat eet. Als je met zijn vieren bent thuis en je alle patat in één keer wilt frituren, zal de frituurpan dus een laadvermogen van 1 kg moeten hebben. Heb jij je perfecte Tefal friteuse al gespot? Bestel dan direct!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.