Jaloezieën

Spelen met licht! Het mooie van een jaloezie is dat de lichtinval optimaal regelbaar is. Gesloten lamellen bieden privacy en houden de zon buiten. Met geopende lamellen filter je het licht naar jouw wens. Hier vind je houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en roljaloezieën, waarmee je je kamer meteen een eigen sfeer en uitstraling geeft.

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

Nieuwe jaloezieën bij wehkamp

Jaloezieën zijn ideaal voor ramen met standaardmaten en passen perfect bij mensen die liever geen gordijnen willen, maar gaan voor een strakke vorm van raambekleding. Bij jaloezieën regel je de lichtinval en de mate van privacy zelf. Door de lamellen van de jaloezieën in verschillende standen te draaien, bepaal je zelf hoeveel inkijk je hebt en hoeveel licht er naar binnen komt. Wil jij graag nieuwe jaloezieën kopen? Dan moet je zeker eens ons uitgebreide aanbod van Decosol bekijken. Neem snel een kijkje en plaats je bestelling.

Praktisch en sfeervol

Jaloezieën zijn een vorm van raamdecoratie. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in het interieur. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook heel sfeervol. De lichtinval zorgt voor een knusse sfeer in huis. Een groot voordeel van jaloezieën is de isolerende werking. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter blijft het juist lekker warm in de woning. Dat zorgt ook weer voor een lagere energierekening. Ook volstaan jaloezieën goed tegen inkijk. Het zijn geen 100 procent verduisterende jaloezieën, ze laten altijd een beetje licht door. Als je volledige verduistering wilt, dan kun je het beste voor een rolgordijn kiezen. Jaloezieën zijn er in verschillende afmetingen. Zo hebben wij brede jaloezieën van 200 x 180 in de collectie. Dat is ideaal voor grote ramen.

Welk materiaal moet ik kiezen?

Jaloezieën zijn er in verschillende materialen, bijvoorbeeld aluminium, polyester en hout. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren zoals wit en zwart. Aluminium jaloezieën doen het goed in een strak en industrieel interieur. Houd jij van een natuurlijke lichtinval? Dan moet je houten jaloezieën kopen. Met zwarte houten jaloezieën geniet je optimaal van het natuurlijke daglicht. Als je het houten rolgordijn half open zet, dan komt er een mooie, warme kleur licht naar binnen. Bovendien zorgen houten meubels en decoratie altijd voor meer sfeer in huis. Wil je de woonkamer juist ruimtelijker en lichter laten lijken? Kies dan voor houten jaloezieën in het wit. Nieuwe jaloezieën kopen doe je dus eenvoudig en snel bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.