Top Teaser Lite - Inspiratie - Gastblog - Daniëlle - Buiten eten

Lekker naar buiten om te eten!

Yes! De zon laat zich weer wat vaker zien en ook de temperaturen zijn weer lekker aan het stijgen. Eén van de fijne dingen aan deze tijd van het jaar vind ik om lekker op mijn balkon, op de tuinbank, te gaan zitten met een heerlijke maaltijd.

Fijne start van de dag

Als de zon schijnt en de wind niet vol op ons balkon staat vind ga ik het liefst gelijk al met een flinke theemok gevuld met thee en lekker ontbijt op een vrolijk ontbijtbordje naar buiten. Soms gewoon nog heerlijk in mijn pyjama of ochtendjas met een fijne knot op mijn hoofd. Als dan deze zomerse wentelteefjes ook nog op je bord liggen wordt het helemaal een feestje.

Fijne start van de dag

Even ontspannen

Ik probeer op de dagen dat ik thuis ben ook altijd tussendoor even fijn buiten te gaan zitten. Nadat ik mijzelf goed heb ingesmeerd met een fijne zonnebrand beland ik dan ook vaak in één van mijn favoriete zomerjurken, met mijn slipper aan en met een goed boek en wat lekkers, zoals de aardbeien in deze leuke ijscoupe, op ons balkon. Al is het soms maar een kwariertje ik vind het zo’n fijn ontspan momentje.

Slinger de barbecue maar aan

Barbecueën is toch wel iets waar vaak aan gedacht wordt bij lekker buiten eten. Ik vind het zelf ook altijd heel gezellig. Lekker een tafel vol met salades op mooie schalen, stokbroden, dips & sausjes, gegrilde groenten en/of een lekker stukje vlees of vis erbij. Wij hadden zelf een hele tijd een fantastische elektrische barbecue, maar helaas was dat op ons balkon niet echt een succes. Dus nu grillen we lekker binnen in de grillpan en creëeren we zo alsnog een heerlijk dinerbord vol met salade, broodjes en vlees die we buiten op kunnen eten.

Vergeet het toetje niet

Als je de barbecue dan toch aan hebt staan is het ook superleuk om er een toetje op klaar te maken. Zelf ben ik echt fan van de gietijzeren barbecue pan, daar kan je namelijk heerlijke crumbles in bakken of bijvoorbeeld s’mores. Zo’n pan is eigenlijk sowieso een musthave als je gaat barbecueën, want je kan er zoveel mee.

Geniet!

Eigenlijk is dat vooral belangrijk. Als je buiten eten fijn vindt, geniet dan lekker op de manier zoals jij wil of het nou in je badpak, joggingpak of in een fijne jurk is. Maak er voor jezelf een fijn moment van! Zit je liever in de schaduw? Zet dan een heerlijke parasol op en creëer een fijne plek voor jezelf!

Leuk dat je mijn blog weer hebt gelezen en tot de volgende keer!

Meer over Daniëlle

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wehkamp & Co ambassadeur Daniëlle.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.