Stijlen kinderen

Elk kind een eigen stijl

Niemand houdt van hokjesdenken, maar hokjesshoppen is dan wel weer heel leuk! Want het maakt het vinden van een outfit in een passende stijl een stuk eenvoudiger. Daarom hebben we een aantal stijlen geselecteerd voor kinderen zodat je snel een mooie voorjaarslook voor ze kunt shoppen.

No nonsense

No nonsense is hun middle name. Jouw kids hoeven niet zo nodig op te vallen. Ze houden van rustige prints, strakke lijnen en niet teveel poespas. Every day is casual friday, zeg maar.

No nonsense

Cool & comfy

Jouw kids laten zich niet snel van de wijs brengen. Dat stralen ze ook uit, ongeacht wat ze dragen. Je maakt ze blij met stoere en sportieve kleding die ook nog eens lekker zit.

Cool & comfy

Hip & trendy

Je volgt de trends voor je kids op de voet, ze zijn niet bang op te vallen. Jouw kids combineren graag verschillende stijlen, bijvoorbeeld stoer met lief, om zo iets eigens te creëren.

Play it tough

Ze wandelen zelverzekerd en nonchalant door het leven. Jouw kids houden van kleding met opvallende prints, slijtagedetails, dat soort dingen. Kleurrijk en uitdagend.

Pure romance

Jurkjes zijn hun lievelings. En bloemenjurkjes helemaal. Felle kleuren, een rafelrandje en ronde vormen maken jouw kids blij. Daarin voelen ze zich fijn.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.