HyperX QuadCast Streaming microfoon (PS4/Windows/MAC), Zwart, Rood

  HyperXQuadCast Streaming microfoon (PS4/Windows/MAC)

  138.90
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HyperX QuadCast Streaming microfoon (PS4/Windows/MAC)

  De HyperX QuadCast™ is een volledig uitgeruste, stand-alone mic voor streamers, content-creators en gamers.

  De HyperX QuadCast™ is de ideale all-inclusive stand-alone microfoon voor de aspirant-streamer of -podcaster die op zoek is naar een condensatormicrofoon met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

  De QuadCast bevat zijn eigen trillingsdempende shockmount om de bijgeluiden van het dagelijks leven te verminderen en een ingebouwde popfilter voor het dempen van vervelende doordringende geluiden. Bekijk in een oogwenk de status van je mic met de LED indicator en je kunt eenvoudig tap-to-mute gebruiken om gênante broadcasting ongelukjes te voorkomen.

  Kies tussen vier polar patterns (stereo, omnidirectioneel, cardioïde, bidirectioneel) en gebruik de handig geplaatste sterkteregelaar om de ingangsgevoeligheid van je mic snel aan te passen. De meegeleverde mountadapter is geschikt voor zowel 3/8-inch als 5/8-inch draadafmetingen en is compatibel met de meeste microfoonstandaarden.

  Houd je mic input in de gaten met de ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting. QuadCast is gecertificeerd voor Discord en TeamSpeak™ zodat je ervoor kunt zorgen dat je microfoon luid en duidelijk uitzendt naar al je volgers en luisteraars. Of je nu in een pc, PS4™ of Mac® inplugt, je kunt hoogwaardige geluidskwaliteit leveren aan iedereen die naar je luistert.

  Kenmerken:
  - Trillingsdempende shockmount.
  - Tap-to-mute sensor met LED indicator.
  - Keuze uit vier polar patterns.
  - Mountadapter inbegrepen.
  - Handige sterkteregelaar.
  - Ingebouwde popfilter.
  - Ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting.
  - Compatibel met meerdere apparaten en chatprogramma’s.
  lees meer

  Specificaties