Huishouden

Fornuizen & kookplaten

Voor complete fornuizen met ovens van merken als ATAG, Bosch, Siemens en SMEG ben je bij ons aan het juiste adres. Zo vind je bij ons ook inductie- en keramische fornuizen. Daarnaast bieden wij jou ac ...

150 resultatensorteren op
aanbevolen

Fornuizen & kookplaten

Koken is voor de ene persoon een feest en voor de andere persoon een noodzakelijke bezigheid. Bij welke van de twee categorieën jij ook hoort, wij hebben fornuizen en kookplaten waarmee je prima aan de slag kunt. Een compleet fornuis bestaat uit een kookplaat die boven op een oven gemonteerd is. Wil je alleen een losse kookplaat die je in het werkblad van je eigen keuken kunt installeren, dan hebben we die ook voor je. Van huishoudmerken als Bosch en Siemens tot en met semiprofessionele fornuizen van Smeg en Falcon. Iedereen vindt bij ons wat hij of zij zoekt!

Diverse soorten fornuizen en kookplaten

Heb je al een voorkeur voor een bepaald type kookplaat? Misschien heb je al in gedachten dat je 4, 5 of 6 kookzones bovenop wilt. Hoe meer zones, des te meer je tegelijk kunt bereiden! We hebben fornuizen en kookplaten in verschillende breedtes voor je. Een fornuis is tussen 50 en 90 cm breed, een kookplaat tussen 29,4 en 60 cm. Dat is dus enerzijds afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt en anderzijds van de wensen die je hebt. Ook de grootte van de oven heeft hier uiteraard mee te maken. Wil je trouwens een oven met heteluchtfunctie, dan kun je dit heel eenvoudig aanvinken. Net zoals het aantal jaar garantie dat je op onze fornuizen en kookplaten krijgt. Kies je voor een gasfornuis, dan kook je op aardgas, bij een elektrisch fornuis zorgt een weerstand ervoor dat elektriciteit in warmte wordt omgezet en bij een inductiekookplaat wordt de pan verwarmd via wervelstromen. Op basis van jouw wensen en budget kom je vanzelf uit bij je ideale exemplaar!