Koffers voor heren

Koffers voor heren moeten vooral praktisch zijn. Mannen kiezen steevast voor ruime koffers die niet veel wegen en een neutraal design hebben. In het gevarieerde assortiment van Wehkamp vindt elke man een gepast model. We beschikken namelijk over ruime koffers voor lange zomerreizen, middelgrote modellen voor autoreizen en kleine koffertjes die als handbagage ingezet kunnen worden.

993 Resultaten
Nieuwste collectie

993 Resultaten

Comfortabel reizen met een praktische koffer voor heren

Mannen zoeken naar gebruiksvriendelijke koffers. Ze willen tijdens het reizen zo weinig mogelijk last van hun koffer hebben en ze kijken voornamelijk naar de praktische kant. Lichte koffers met een ruime inhoud en een veiligheidsslot zijn dan ook erg populair. Koffers voor heren zijn afgewerkt met een neutraal design. Mannen houden van koffers die niet opvallen. In ons assortiment vind je daarom voornamelijk donkerblauwe, grijze en zwarte koffers terug.

Tijdens het uitkiezen van een koffer moet je met ontzettend veel elementen rekening houden, zoals het formaat, de kleur en het merk. Voor je aan je zoektocht begint, moet je echter eerst uitmaken of je een zachte of een harde koffer nodig hebt. Harde koffers kunnen tegen een stootje en zijn ideaal voor vliegvakanties, terwijl softcase modellen eerder voor autoreizen geschikt zijn.

Een koffer voor elke trip

In onze collectie vind je koffers in al mogelijke uitvoeringen terug. We hebben kleine koffers die de meeste vliegtuigmaatschappijen als handbagage aanvaarden, middelgrote koffers voor korte trips en ruime modellen voor een lange zomervakantie met het gezin.

Je merkt meteen dat ons assortiment voor een groot deel uit koffers van Samsonite bestaat. Dit bekend merk ontwerp namelijk enkel producten van een zeer hoge kwaliteit. De koffers kunnen tegen een stootje en gaan ontzettend lang mee. Bovendien zien ze er stoer uit en passen ze perfect bij het robuuste mannelijke imago.

Als je vaak reist, dan kan je ook voor een van onze koffersets kiezen. Deze sets bestaan uit twee of drie koffers in verschillende formaten. Op deze manier ben je op elke reis voorbereid, of het nu gaat om een trip van een paar dagen of een paar weken.

Koop een nieuwe koffer voor heren van Wehkamp en plan je volgende reis meteen

Elke man reist graag met een koffer voor heren van Wehkamp. We beschikken over een breed assortiment aan koffers van de beste merken. Dankzij de handige filters aan de linkerkant kan je makkelijk door ons aanbod navigeren. Je vindt de gepaste koffer snel terug en je kan je bestelling meteen plaatsen. Bovendien bieden we een groot deel van onze collectie met een mooie korting aan. Wacht dan ook niet langer en ga nu nog op zoek naar de beste deal!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.