The North Face vesten voor heren

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

The North Face: niet enkel voor bergbeklimmers

De merknaam The North Face is vernoemd naar de koudste en meest ongenadige zijde van een berg. De kleding van The North Face is heel geschikt om dit soort bergen mee te beklimmen, maar daarnaast kun je de items van The North Face ook heel goed in het dagelijks leven dragen.

Heel veel warme vesten in verschillende kleuren

Als je kijkt naar de vesten op deze pagina zie je direct dat ze heerlijk comfortabel en warm zijn. Je kunt kiezen tussen een The North Face fleece vest voor heren en sweatvesten van The North Face. Een The North Face fleece vest voor heren heeft handige afsluitbare zakken, een capuchon en een borstzak. De fleecevesten zijn verkrijgbaar in zwart of grijs. De sweatvesten kunnen een capuchon hebben of juist niet, en zijn te koop in blauw, grijs, groen en zwart. Het North Face vest voor heren in grijs is zelfs in verschillende tinten grijs beschikbaar.

Veel meer kleding van The North Face

Zeker wanneer je gaat wandelen of bergbeklimmen in lastige omstandigheden heb je meer nodig dan alleen een vest dat kwalitatief goed is. Daarom heeft The North Face gelukkig ook veel andere kledingstukken die goed tegen een stootje kunnen en de beste bescherming bieden aan je lichaam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broek of goede jas van The North Face? Wil je graag meerdere items van The North Face bestellen? Dan kan het veel geld schelen om deze kledingstukken en een The North Face vest voor heren in de sale te kopen.

Vandaag kopen is morgen in huis

Wil je niet op de sale wachten en zo snel mogelijk een North Face vest voor heren dragen? Bestel dan je nieuwe North Face vest voor heren meteen en je hebt je nieuwe kledingstuk morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.