Vouwgordijnen

12 resultaten
nieuwste collectie

12 resultaten

Vouwgordijnen

Van vouwgordijnen mag je precies verwachten wat hun naam doet vermoeden: dat ze opgevouwen en ontvouwen kunnen worden. Het principe verschilt niet eens zo veel van rolgordijnen, maar het ziet er heel anders uit, vooral door de stroken die in vouwgordijnen zitten. Er zijn diverse soorten om uit te kiezen, zoals je kunt zien in ons assortiment. Welke kies jij?

Jouw smaak, dus jouw gordijnen

Het grote voordeel van vouwgordijnen is dat ze een makkelijke methode bieden om je raam af te dekken. Als je veel zonlicht op de ramen hebt, kan het prettig zijn als je een verduisterende variant kiest. Maar ook als je niet direct de zon erop hebt staan, kunnen vouwgordijnen een prima keuze zijn. Bijvoorbeeld als je net even iets meer privacy wilt of wanneer je toe bent aan een nieuwe impuls voor je interieur. Daar zijn deze gordijnen namelijk erg geschikt voor. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat er altijd iets te vinden is dat past bij jouw smaak. Wat je stijl ook is!

Kies je afmeting voor de vouwgordijnen

In ons assortiment hebben we vouwgordijnen van diverse afmetingen voor je. Door te selecteren op je ideale formaat en soort gordijn (transparant of verduisterend) vind je vanzelf de vouwgordijnen die aan al jouw wensen en eisen voldoen. Binnenkort kun je dan genieten van de stijlvolle manier waarop je de ramen hebt voorzien van zonwering. Dankzij de onderlat valt het vouwgordijn altijd recht, zodat het er mooi uitziet in elke stand. Alles wat je nodig hebt om de gordijnen vast te maken worden bijgeleverd. Veel succes met kiezen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.