Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, namelijk verduisterd en lichtdoorlatend. Kies voor een verduisterend rolgordijn als je uitslapen heerlijk vindt of geniet van het donker. Om meer daglicht in een ruimte te halen, kun je kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Functionele en decoratieve rolgordijnen voor iedere ruimte in huis

Een huis met grote ramen is geweldig voor de inval van natuurlijk licht. Hoe meer natuurlijk licht je opvangt, hoe beter je je voelt. Als je veel ramen in je huis hebt, betekent dat ook dat je van buiten inkijk hebt. Een paar gordijnen is dan ook geen overbodige luxe om wat privacy te creëren. Daarnaast is het voor de slaapkamer wel zo prettig om de ruimte te verduisteren met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Een rolgordijn is een uitstekend alternatief voor het traditionele gordijn. Het zorgt ook voor verduistering en privacy, maar is daarbij makkelijk op te hangen en eenvoudig in onderhoud. Wil je een gordijn kopen, maak dan direct een keuze uit het ruime aanbod online bij wehkamp.

Het rolgordijn: eindeloos veel modellen

Er zijn verschillende soorten van het rolgordijn, steeds met verschillende functies. Voor de slaapkamer wordt het verduisterend rolgordijn aangeraden. Schijnt de zon fel op de ramen, dan kunnen de temperaturen binnen enorm snel stijgen. Om de warmte enigszins buiten te houden, raden we je zonwerende rolgordijnen aan. Zonwerende rolgordijnen lijken op het verduisterende rolgordijn, alleen dan vaak met een witte achterkant of een coating om de zon te weren en de warmte buiten te houden. Zoek je raambekleding voor kunststof kozijnen, dan zoek je bij voorkeur iets waarbij je niet in het kozijn hoeft te boren om het te bevestigen. Een rolgordijn is hierbij ideaal, omdat je het aan de muur, ook wel "op de dag" genoemd, kunt bevestigen. Hebben je kozijnen een standaardmaat, dan kun je ook heel goed kiezen voor een rolgordijn kant en klaar. Maak een keuze uit het ruime aanbod van kleuren om de rolgordijnen voor de woonkamer, keuken of slaapkamer op de inrichting aan te passen.

Bij wehkamp online een rolgordijn kopen

Ook wanneer je van een extra scherpe prijs houdt, zit je bij wehkamp goed. Maak een keuze uit het ruime aanbod van rolgordijnen in de aanbieding. Het aanbod in de aanbieding wisselt constant. Neem dan ook regelmatig een kijkje als je geen deal wil mislopen. Meet goed op welke maat je nodig hebt en kies de kleur die bij jouw smaak en inrichting past. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help