Gymmatten

Veel fitnessoefeningen voer je op de grond uit. Denk aan planken, buikspieroefeningen en push-ups. Dan is een fitnessmat dus wel zo fijn. Maar naast fitnessmatten hebben we ook vloermatten. Plaats de mat onder je fitnessapparaat. De vloermat zorgt voor een goede demping en beschermen je vloer tegen krassen. Ontdek hier al onze fitnessmatten.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Gymmatten

Veel fitness- en yoga oefeningen worden op de grond uitgevoerd, zoals planking of push-ups. Er is niks meer vervelend dan op een harde, koude vloer liggen tijdens het doen van je oefeningen. Je zult merken dat je na verloop van tijd last krijgt van je knieën, billen of rug. Om het je comfortabeler te maken, hebben wij een breed aanbod aan fitness- en yogamatten voor jou klaargezet. Wist je dat we naast de fitness- en yoga matten ook vloermatten hebben? Deze matten zijn bedoeld om jouw grote fitnessapparaten erop te zetten, zoals een hometrainer, om krassen op de vloer te voorkomen. Deze matten beschermen jouw vloer optimaal. Een ruime keuze aan fitnessmatten, alleen bij wehkamp.

Yogamat van Gaiam

Onze yoga matten van het merk Gaiam leveren topkwaliteit. Ze zien er niet alleen ontzettend leuk uit, ze zijn duurzaam geproduceerd en vrij van latex. Wij leveren naast de welbekende yogamatten van Gaiam ook tassen, waarin de matten vervoerd kunnen worden.

Fitnessmat van Reebok

Naast de yogamatten van Gaiam, kan je ook bij ons terecht voor de fitnessmatten van Reebok. De antislip structuur van de matten zorgt ervoor dat jij rustig je oefeningen uit kunt voeren, zonder dat de mat verschuift. Naast de fitnessmatten die Reebok levert, is er ook nog de mogelijkheid om een keuze te maken uit de dames- en herenkleding, sportschoenen en andere fitnessaccessoires.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.