Foamrollers

De foam roller kan goed gebruikt worden voor een zelf massage van je lichaam. Zoals de naam al zegt, rol je de roller over je spieren op plekken waar je triggerpoints hebt zitten. De foam roller zorgt voor verlichting en spierherstel. Eigenlijk kan je het vergelijken met een sportmassage, maar dan thuis of in de sportschool, waar geen handen aan te pas komen!

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Foamroller kopen bij wehkamp

Een foamroller of een massage roller is essentieel voor diegenen die na hun training vaak te kampen hebben met verzuurde spieren, met spierpijn of met blessures aan de spieren. Het op verschillende manieren rollen van de spieren van de benen, rug en armen heeft een ontspannend effect, maar zorgt er vooral voor dat je spieren weer soepel worden en dat spierknopen en verklevingen van spieren loskomen. In onze webshop kun je terecht voor een ruim aanbod aan sport accessoires en kun je jouw favoriete roller kopen en makkelijk thuis laten bezorgen.

Waar gebruik je een foamroller voor?

Een foam roller kun je voor het sporten gebruiken om je spieren wat losser en warmer te maken. Zo bereid je je lichaam voor op wat er komen gaat en voel je je tijdens het bewegen soepeler. Het meeste voordeel van een foam roller behaal je wanneer je ná het sporten met de roller aan de slag gaat. Zelfs een korte sessie van bijvoorbeeld 5 of 10 minuten rollen maakt een groot verschil wat betreft het herstel van jouw spieren na het sporten.

Ontspannen met een massage roller

Ook naast je sport kun je jouw roller prima gebruiken. Heb je de hele dag aan je bureau gezeten? Of heb je simpelweg behoefte aan het rekken van je rug? Dan maak je met een simpele oefening op je roller je rug los. Ga bijvoorbeeld op de grond liggen met je roller verticaal onder jouw ruggenwervel geplaatst. Blijf op de roller liggen met de knieën gebogen en haal diep adem. breng de hand bij elkaar boven je hoofd met gestrekte armen en laat de armen daarna langs je benen vallen. Net of je een sneeuwengel maakt! Met deze oefening ontspan je jouw rug volledig en voelt je rug soepel aan. Gebruik de foamroller voor je kuiten, voor je rug en nek en onder de benen.

Jouw beste foamroller

In ons uitgebreide assortiment rollers en andere sportieve accessoires vind je een ruim aantal foam rollers van verschillende merken, in verschillende soorten en uitvoeringen. Kies voor een trendy Nike foamroller in een handig formaat en neem hem mee naar jouw sportschool voor na het fitnessen, of ga voor een grotere roller, waarmee je zelfs 's avonds op de bank jouw voeten zachtjes kunt masseren. Ook bieden we perfecte foamroller rug opties, van klein tot groot. Wil je graag een foamroller kopen voor het sporten en ontspannen? Je ideale roller vind je bij wehkamp.

Ontdek onze leuke sportkleding en accessoires en zorg nog beter voor je spieren met een van onze ideale foamrollers. Ontspan, warm op en cool down met een van deze rollers en je zult merken dat jouw spieren minder last hebben van pijn en blessures.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.