Fitnessballen

Het grote voordeel van een fitnessbal is dat het ontzettend veelzijdig is. Zo train je je balans, buikspieren én beenspieren met een fitnessbal! Bekijk hier alle fitnessballen en shop vandaag nog. Dan bezorgen wij de bal snel bij je thuis!

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Fitnessballen

Fitnessballen zijn geschikt om meerdere spiergroepen tegelijk te trainen, zonder dat je er voor naar de sportschool hoeft te gaan. Omdat een fitnessbal instabiel is, is het extra zwaar om je evenwicht te behouden en zal je extra hard moeten werken om de oefeningen goed uit te voeren. De fitnessbal is een veelzijdig attribuut, waarmee je nagenoeg je hele lichaam kunt trainen. De fitnessballen zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen, afhankelijk van je lichaamslengte. Het is belangrijk dat de bal de juiste hoogte heeft om oefeningen goed uit te kunnen voeren en om blessures te voorkomen. De formaten die beschikbaar zijn bij ons, zijn; 55 cm, 65 cm, 75 cm en tot slot 90 cm. Er staat keurig bij de ballen omschreven welke lichaamslengte wij aanraden.

Fitnessbal workout

Wij bij wehkamp helpen je graag en om je een eindje op weg te helpen leggen wij een workout voor je uit. Het gaat om de ‘Seated Wall Roll’, waar je een fitness bal (hoe kan het ook anders) en een muur nodig hebt. Hiermee werk je aan je beenspieren, bilspieren en hamstrings. Ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan, met je rug naar de muur toe en de fitness bal tussen jou en de muur. Buig door je knieën terwijl de fitness bal achter je laat rollen, net zolang tot je knieën een hoek van 45 graden maken. Probeer deze positie een paar seconden vast de houden en kom dan weer omhoog tot je weer rechtop staat. Probeer dit 10 keer achter elkaar, in setjes van 3. Wedden dat jij morgen je bovenbenen voelt? Succes gegarandeerd! Bestel vanavond nog voor 23:59 uur, zodat jij morgen al aan de slag kunt met je nieuwe fitnessbal.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.