Elektronica

Radio's

Van stijlvolle retro radio's tot de nieuwste DAB+ radio's, van draagbare radio's tot aan tafelradio’s. Luister naar je favoriete nummers of radioprogramma's met radio’s van merken als ...

98 resultatensorteren op
aanbevolen

Radio's

Radio’s zijn in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar maar welke past nu precies bij jou? Wij hebben de verschillende soorten op een rijtje gezet om je te helpen bij deze keuze.

Draagbare radio’s

Deze radio’s zijn heel erg handig tijdens het schoonmaken, klussen of reizen. Er zijn varianten met een CD speler voor het beluisteren van eigen muziek of met een DAB+ systeem voor het ontvangen van hoge kwaliteit radiozenders.

Tafelradio

Deze radio’s hebben een compact formaat en zijn daarom ideaal als je geen groot systeem wil aanschaffen. Qua soorten zijn er DAB+ tafelradio’s voor het ontvangen van veel radiozenders en daarnaast tafelradio ’s met een bluetooth functie waardoor je ze gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone of tablet.

Wekkerradio

Wil je je nooit meer verslapen? Bekijk dan ons assortiment wekkerradio’s. Wordt wakker met je eigen muziek of door je favoriete radiozender. Sommige wekkerradio’s zijn uitgerust met een docking functie zodat je via een IPod muziek kunt afspelen bij het opstaan. Ook kun je een wake-up light wekkerradio aanschaffen, dit zorgt door een unieke combinatie van licht en geluid dat je energieker en gemakkelijker je bed uit stapt.

DAB+ Radio

Het principe van Dab+ is dat het gebruikersgemak centraal staat. Het signaal is sterker zodat je in staat bent om meer zenders dan normaliter te ontvangen. In plaats van het klassieke zoeken naar een zenderfrequentie, kan simpelweg op naam gezocht worden. De kwaliteit van de muziek is hoger, hierdoor kun je zonder storingen of ruis luisteren naar radiozenders.

Retro Radio

Ben je nog steeds verliefd op het uiterlijk van de radio’s van vroeger, bekijk dan ons assortiment retro radio’s. Ze zijn verkrijgbaar als wekkerradio, tafelradio of DAB+ radio.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Radio voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.