Elektronica

Koptelefoons & oordopjes

Koptelefoons zijn tegenwoordig bijna onmisbaar geworden bij je outfit. Dit komt mede door de opkomst van merken als Beats by Dre en Bose, die van de hoofdtelefoon een gadget hebben gemaakt die een ond ...

237 resultatensorteren op
aanbevolen

Koptelefoons

Ben je op zoek naar een geschikte koptelefoon, maar is het nog niet helemaal duidelijk wat de verschillende beschrijvingen eigenlijk inhouden? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Draadloos

Let bij de aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een wireless functie. Met een bluetooth koptelefoon zijn loshangende kabels, die ergens achter kunnen blijven haken, verleden tijd. Zo geniet je dus maximaal van je koptelefoon met de minimale hindering in je bewegingsvrijheid.

On ear

Dit zijn koptelefoons die het oor net niet helemaal bedekken, waardoor je niet geheel word afgesloten van je omgevingsgeluid. De oorschelpen zijn kleiner dan bij een over-ear koptelefoon en rusten op je oor. Om ervoor te zorgen dat je oren niet gaan irriteren zitten er zachte kussens op de oorschelpen van de koptelefoon. Gebruik je een koptelefoon voor luistersessies van kortere periodes? Kies dan voor een on-ear koptelefoon om optimaal te genieten.

Over ear

Deze koptelefoons bedekken het gehele oor voor de beste geluidsisolatie. De oorschelp is groter dan bij on-ear koptelefoons, waardoor de oorkussens niet op je oren drukken. Dit soort koptelefoons zijn ideaal voor mensen die gedurende een lange tijd muziek willen luisteren zonder dat het oncomfortabel wordt.

In ear

De klassieke oordopjes en de huidige bluetooth oordopjes die eigenlijk niet meer weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus gemakkelijk te vervoeren in een tas, rugzak etc. Ze sluiten niet de gehele oren af waardoor je nog steeds iets van het omgevingsgeluid waar kunt nemen. Wil jij dus genieten van muziek op een praktische manier en daar geen grote koptelefoon voor gebruiken? Kies dan voor een in-ear koptelefoon.

Apple of Android?

Let bij de aankoop van een koptelefoon of deze beschikt over een Apple of Android besturingssysteem. Sommige zijn niet compatible met een van de twee waardoor de knoppen op de oorschelp niet werken.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.