Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Externe harde schijf

Wil jij een externe harde schijf kopen? Foto’s van al die bijzondere gebeurtenissen, films die je nog wilt zien en al je muziek: die wil je niet kwijt. Met een externe harde schrijf kun je makkelijk back-ups maken met meer dan genoeg opslagruimte. Met externe harde schijven van merken als Western Digital, Philips, Seagate en Toshiba maak je via wifi back-ups en soms zelfs je eigen cloud. Je kunt natuurlijk ook altijd USB-stick, DVD of blu-ray brander gebruiken om je bestanden extern op te slaan.

sorteren

10 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Externe harde schijf

Elke computer genereert data. Die kun je opslaan op de harde schijf van het apparaat zelf, als die er is, maar ook op een externe harde schijf. Het grote voordeel van een externe variant is dat je hem in de meeste gevallen heel eenvoudig kunt meenemen en de data op een andere locatie kunt gebruiken. Verder wordt een externe harde schijf vaak gebruikt als back-up van de originele gegevens die op de computer staan voor het geval dat de computer of laptop crashed. Waar je de externe harde schijf ook voor gaat gebruiken, wij hebben de ideale exemplaren voor jou op een rij gezet. Er zijn tientallen verschillende modellen met ieder hun eigen specificaties, dus kijk gerust eens rond om jouw perfecte externe harde schijf te vinden. De opslagcapaciteit bepaalt voor het grotendeel de prijs, dus bekijk wat je nodig hebt en welk topmerk je voorkeur heeft. Uiteraard kun je vertrouwen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding en dito service waar wehkamp.nl om bekend staat. Op ons kun je rekenen!

Heb je voorkeur voor een bepaalde externe harde schijf?

Als je een computer van Apple hebt, ligt het voor de hand om ook een externe harde schijf van dit merk aan te schaffen, omdat je daarmee automatisch een goede connectie maakt. Maar ook merken als Western Digital, Seagate en Toshiba vind je in ons assortiment. Kies uit modellen die 2,5 of 3,5 inch groot zijn en daarbij heb je ook nog de keuze tussen externe harde schijven met USB 3.0 en/of wifi. Tot slot is de capaciteit enorm belangrijk, want daar draait het natuurlijk allemaal om. Ga je bijvoorbeeld voor een externe harde schijf van 1TB of 2TB?, bij ons kun je voor allerlei soorten terecht. Kies de beste externe harde schijf die bij jou past. En je blijft altijd binnen je budget als je de prijsrange aangeeft waarbinnen je wilt zoeken!